Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Za vraždu manželky jen 12 let: Měl to s ní prý těžké!

Autor: iža - 
8. ledna 2015
13:27

Zoufalý vztah s manželkou dohnal Karla Č. (45) z Fulneku-Děrné až k její vraždě. Ženu Lenku (+42) v afektu uškrtil, a aby zahladil stopy, hodil její tělo do odpadní jímky. Krajský soud mu včera vyměřil dvanáct let basy.

Jak během procesu vyšlo najevo, Karel Č. měl s ženou neuvěřitelnou trpělivost. Pila, nestarala se o děti ani domácnost, a navíc nasekala tajně dluhy za tři čtvrtě milionu korun. „Seděla jen u počítače, hrála hry a seznamovala se přes sociální sítě s muži. Za jedním chtěla odejít s tím, že nám vezmou střechu nad hlavou,“ popsala Blesku i dcera Anička (19), pro kterou je trest pro otce vysoký.

Karlu Č. hrozilo deset až osmnáct let. „Pokud by zavolal policii a přiznal se k vraždě hned, na celý případ bychom pohlíželi jinak. Nelze upřít, že v manželství trpěl a vše leželo na jeho bedrech. Řešit to měl rozvodem, nikoliv vraždou,“ uvedl soudce.

lepabrena ( 9. ledna 2015 19:24 )

Zajímalo by mě, kolik by zústalo v Česku mužů naživu, kdyby je za podobné chování jako měla manželka vraha, jejich ženy zavraždily- za alkoholismus, nepečování o domácnost a děti, surfování na internetu a dělání dluhů. To a ještě mnohem více české ženy- nejhloupější slepice a b.l.b.k.y na této planetě přejdou s úsměvem i.d.i.o.t.k.y a ještě se o své "partnery" klepou strachy, aby je jejich "partneři" náhodou neopustili a nešli mučit a okrádat jiné "inteligentky"! Důkazem je i tato diskuze na netu!

setroseuros ( 9. ledna 2015 15:44 )

kdyby si s ni vyjel do Egypta na nic by se mu neprislo!

salto ( 9. ledna 2015 15:23 )

Dyk tady nemáš žádný příspěvek

moiaza ( 8. ledna 2015 18:46 )

 Pozor! Inteligenti diskutuji!

vrahrychtar ( 8. ledna 2015 18:30 )

To jsem zase dneska vtipnej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání