Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Táta dobře udělal, že zabil mámu! Dcera ženy, kterou zavraždil její manžel, promluvila exkluzivně pro Blesk

Autor: Ivana Žáková, lmk - 
7. ledna 2015
17:04

Žádnou nenávist necítí k otci Karlu Č. (45) jeho dcera Anička (19). Přesto, že jí zavraždil mámu. Naopak ho lituje a naprosto chápe...

Karel Č. loni v březnu uškrtil v Děrné u Fulneku manželku Lenku (†42). Její tělo pak hodil do jímky. Po celý týden předstíral, že žena rodinu opustila. Zřejmě kvůli milenci, se kterým si plánovala budoucnost přes Facebook. Blesk hovořil včera s dcerou Aničkou. Plně stojí za svým otcem, i když ji připravil o mámu. „Nemám tátovi co vyčítat. Dobře udělal. Smrt mámy je vysvobozením z toho, jak jsme žili. Bylo to utrpení,“ vzpomínala Anička.

Máma se podle ní nestarala ani o rodinu, ani o domácnost. „Byla na nás zlá. Pila a jejím životem byl jen počítač, hry a Facebook, přes který se seznamovala s muži. Já jsem se musela starat o bratra, vařit, uklízet, prát, prostě se starat o celý dům i zahradu, jinak bylo zle. Až teprve pak bylo učení,“ říká Anička.Nejvíce ji ničilo, když viděla, jak se její táta trápí. Mámu prý miloval.

„Rodinu zadlužila. Byly to statisíce, které táta musel splácet. Nedivím se, že tátu zlomilo, když mu řekla, že ona půjde za milencem a nám vezmou exekutoři střechu nad hlavou,“ dodala Anička.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání