Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Brutálně mu zmlátili syna. Otec prosí: Pomozte mi najít útočníka!

Autor: jp - 
6. ledna 2015
12:53

Nejhorší nocí v životě začal nový rok pro Jiřího T. (52) ze Žďáru nad Sázavou. Jeho syn Jiří T. (18) leží v nemocnici s rozmláceným obličejem po útoku během silvestrových oslav. Otec hledá svědky napadení.

Zraněný student se o silvestrovské noci stal terčem zřejmě opilého rváče, který se na něm podle přátel vybil zcela bezdůvodně. Na ulici u staré radnice ho po půlnoci udeřil do obličeje, a když ležel na zemi, bil ho dál. V pondělí ho lékaři operovali.

„Byl jsem za synem v nemocnici a málem jsem ho nepoznal. Má na dvakrát zlomenou čelist. Asi šest týdnů v ní bude mít šrouby,“ řekl Jiří T., který si teď nepřeje nic jiného, než aby byl syn zase v pořádku a útočník byl dopaden.

„Nechci, aby tento čin zůstal bez trestu. Není správné někoho zranit jen tak pro zábavu, a ještě tak brutálně,“ napsal na Facebook s žádostí svědků incidentu, aby se přihlásili na policii. Ta zatím nikoho neobvinila.

„Případ vyšetřujeme pro trestný čin výtržnictví a ublížení na zdraví,“ sdělila policejní mluvčí Monika Pátková.

lalia ( 6. ledna 2015 17:11 )

Slušný člověk,jako je chlapec o kterém se píše doplácí na morálku,která je zde po pravicových vládách,kterým záleželo jen na tom,jak zbohatnout a sobě si nahrabat.Morálka se zanedbala,velmi.Přeji si,aby se chlapec uzdravil a zločinec byl brzy za mřížemi,takových je bohužel hodně a my slušní lidé se bojíme vyjít ven a bojíme se o děti,vnuky,kam jsme to došli ????????????

lalia ( 6. ledna 2015 17:08 )

S tou Vysočinou se mýlíte a plačete na špatném hrobě.Morálka klesla za vlády Topolánka,ten byl příkladem hulvátství a rvaček a Nečásek v tom pokračoval,to je výsledek jejich výchovy a bude se to těžko převychovávat.

ollina ( 6. ledna 2015 15:26 )

Přeju Vašemu synovi uzdravení a chtěla bych věřit, že bude útočník dostatečně potrestaný. Pokud to nebude syn místních zbohatlíků nebo někdo z diskriminované menšiny, tak se to snad podaří

frantacizek ( 6. ledna 2015 14:20 )

ta Vysočina to je dement za dementem, každý týden něco

petrchpraha ( 6. ledna 2015 14:03 )

domobranu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání