Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední večer na diskotéce smrti! Tady Radek točil pivo, pak ho popravil policista

Autor: Pavel Schuster, ljš - 
30. prosince 2014
23:29

Přišli tam o milovaného bratra, syna a kamaráda. Rodina Radka (†21), kterého před jejich diskotékou zastřelil policista Pavel K. (43), se rozhodla podnik zavřít. V úterý večer, v den pohřbu, se tam konala poslední akce, jejíž výtěžek půjde na podporu Radkova dvouletého synka.

Na diskotéce rodina zřídila pietní místo, kde lidé zapalovali svíčky a nechávali dojemné vzkazy. Většina z nich se neubránila slzám. Kondolence přijímal Radkův nejstarší bratr Roman a také otec, který však podnik opustil krátce po desáté.

Na akci, na níž zahráli ti nejlepší DJové z okolí bez nároku na honorář, byla připravena také kasička na dobrovolné vstupné. Všechny peníze ze vstupného i z tržby na barech půjdou na malého Alexe, řekl Blesk.cz majitel podniku, Radkův bratr Roman.

Video  Pietní party za zastřeleného Radka  - Pavel Schuster, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Ten se rozhodl podnik po úterní akci zavřít. „Nemám sílu, abych vedl něco, co mi vzalo bráchu,“ vysvětlil. S podnikáním ale nekončí. Klub chce přesunout do Moravské Třebové a Radka s ním navždy spojit. Pojmenujeme ho tři bratři, prozradil Blesk.cz.

Otevřít ho ale chce, až se uzdraví jeho druhý bratr Lukáš. Ten se stále zotavuje z vážných zranění v nemocnici. Na pohřeb milovaného bratra se v úterý ale nechal přivézt a sledoval ho z lůžka před rakví.

Jak k neštěstí došlo?

Tragédie se odehrála v noci ze soboty na neděli předminulý víkend. Trojice opilců nakráčela do hudebního klubu a dožadovala se bezplatného vstupu na služební průkazy v rámci policejní akce. Když je ochranka nepustila, vhodili mezi lidi slzný plyn a utekli.

Trojice bratrů je ale pronásledovala. Strážník Pavel K. (43) se otočil a začal pálit ze soukromého revolveru. Dvě rány šly mimo, další tři ale byly osudné. Když se Radek (†21) snažil výtržníky zadržet, Pavel K. mu přiložil pistoli k hlavě a zmáčkl spoušť, pak ho střelil ještě do ledvin.

Jakmile se k němu začal sklánět jeho brácha Lukáš (26), dostal kulku do podbříšku. Útočníkovi, který chtěl pokračovat ve zběsilém střílení, pak zbraň naštěstí vykopl z ruky nejstarší z bratrů Roman (28).

tigrusenka ( 31. prosince 2014 15:13 )

Jasně, babochlape

tigrusenka ( 31. prosince 2014 15:12 )

Pindo přitroublá, tady mě nezná nikdo, natož ty, kdybys mě znala, tak bys strčila palici do písku a ostudou se propadla ke klokanům pro tebe budu klidně i prostitutka ze Stodolní, s velkou radostí, babochlape

babana ( 31. prosince 2014 14:52 )

Po ní nelze čekat, že by něco pochopila. Zapšklá stará vydra, kterou její starej kopl do zadku i s harantama a přivezl si mladou kočku. Však jí tady dost diskutujících zná...

wendy.kol. ( 31. prosince 2014 13:47 )

Kramný? Fakt? Srovnáváte smrt ženy a nevinného dítěte se smrtí chlapa, který se chtěl porvat a neodhadl to? No tak to něco svědčí o vašem intelektu.

babana ( 31. prosince 2014 13:45 )

Plesk se činí, další článek a to je taky mazec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání