Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminku Veroniku zastřelil její dvouletý syn!

Mladou americkou maminku Veroniku omylem zastřelil její dvouletý syn
Mladou americkou maminku Veroniku omylem zastřelil její dvouletý syn  (Autor: facebook.com)
Autor: ČTK - 
31. prosince 2014
06:22

Jela na nákup jako obvykle i se svými čtyřmi dětmi. Tentokrát ovšem návštěva obchoďáku skončila tragédií. Její dvouletý syn ji nechtěně zastřelil zbraní, kterou si nesla mladá americká maminka Veronica Rutledge v kabelce. 

Tragický incident se stal v supermarketu Wal-Mart ve městě Hayden v americkém státě Idaho. Mluvčí šerifa v okrese Kootenai Stu Miller novinářům řekl, že šlo o nešťastnou náhodu. Batole podle policie sedělo v nákupním vozíku a vytáhlo a odjistilo zbraň, která zabila 29letou ženu. Veronica byla podle informací policie na místě mrtvá.

Na nákupu v oddělení elektroniky byly s dvojicí podle amerických serverů další tři děti. Supermarket byl po tragédii evakuován.

Žena, která byla ve městě Hayden na návštěvě u svých příbuzných, prý měla na držení zbraně platné povolení. "Je to příšerné. Všichni jsme v šoku. Veronica od nás odešla tak brzy. Byla to krásná a báječná milujicí maminka, která vyjela jen na vánoční nákupy," řekl serveru KQH její zdrcený tchán Terry.

pietr_czech ( 1. ledna 2015 21:49 )

Taky to tak vidím, serou se všude. I tam kde by neměli, my jim pak jako národ ještě lezeme do ***e a děláme vše co řeknou.

kuniksicht ( 31. prosince 2014 19:04 )

 to je daň za hloupost mamky. Jinak nosit zbraň, mít zbraň a použít ji k ochraně sebe, svého majetku je součástí americké demokracie. Ver mě, že pokud by v Česku bylo takové právo, tak by cikáni a podobná verbež nesbírala na cizích pozemcích vše, co se jim hodí. Spousta lidí by si rozmyslela své konání a vstup tam, kam prostě nemají.

zabibol ( 31. prosince 2014 18:53 )

Dementní jsi jenom ty, ne Američani.

blekyn2012 ( 31. prosince 2014 18:49 )

ivoadler: Mám stejnou hypotézu - je to národ debilů..., takže dnes nikoliv "se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak", ale "lezme do p.r.d.e.l.e Americe, co to jde....".

blekyn2012 ( 31. prosince 2014 18:47 )

tomik007: Protože si bereme "příklad" z tak dementního národu, jako jsou američani...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání