Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pražský znásilňovač opět útočil: Dva sexuální útoky za jednu noc

Autor: shp, Jan Doležal - 
22. prosince 2014
11:17

Pražskou Krčí obchází strach! V noci na dnešek se tam někdo pokusil znásilnit dvě ženy. Podle popisu jde o nechvalně proslulého znásilňovače, který naposledy zaútočil u nemocnice v Krči, kde oběť znásilňoval hodinu a půl....

K prvnímu sexuálnímu útoku došlo ve 23:45 ve Štúrově ulici v Krči. Napadená žena se ale naštěstí ubránila a pláchla. To však násilníka neodradilo a vydal se lovit další oběť. Tu si vyhlédl o kus dále.

V Otradovické ulici se v 00:30 pokusil znásilnit další ženu. Opět ale marně. I druhá žena se ubránila a utekla. Podle informací Blesk.cz byl útočníkem muž, kterému odpovídá identikit nechvalně proslulého znásilňovače, z něhož mají pražské ženy strach.

Ten naposledy útočil minulý týden u Thomayerovy nemocnice taktéž v Krči. „Pachatel k poškozené, která šla v davu lidí, přistoupil a přiložil jí neznámý předmět k hlavě. Ze strachu, že se jedná o střelnou zbraň, se bála zavolat o pomoc kolemjdoucí. Upozorňovala je ale posuňky,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Muži je kolem 25 let. Mluví česky s přízvukem. Podle indicií se může jednat o Ukrajince. Pátrání po znásilňovači nadále pokračuje...

1395 ( 22. prosince 2014 18:03 )

Uříznout koule a pověsit.

petrchpraha ( 22. prosince 2014 17:32 )

doufám, že to ukrajinský prase co nejdřív někdo podřeže

jerry ( 22. prosince 2014 17:22 )

Demokraticky bych mu vyčlenil revír, kde by své choutky mohl ukájet beztrestně. Nedivil bych se, kdyby se ta lokalita stala turisticky vyhledávanou.

erene ( 22. prosince 2014 16:09 )

Bude to nějakej chcípák,kterýho by se nedotkla dobrovolně ani prostitutka..tak se z pomsty vrhá na ženský..a schválně před Vánoci..kdy jeho flustrace vrcholí..

erene ( 22. prosince 2014 15:59 )

Ukrajinec neumí číst česky,ale svůj ksicht by mohl na titulce poznat,jestli je to realistická montáž !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání