Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenhle policista zničil Vánoce televiznímu kameramanovi! Zabil mu syna, druhého vážně zranil!

Autor: dce - 
21. prosince 2014
16:16

Tragédie, která se v noci ze včerejška na dnešek odehrála ve Vysokém Mýtě, kdy měl policista zastřelit a vážně zranit dva mladé pracovníky ochranky, postihla i našeho vzdáleného kolegu - kameraman z televize Prima je totiž jejich otcem, který si vše ještě pořádně nezvládl uvědomit. 

Celá roztržka se odehrála před diskotékou Stodola ve Vysokém Mýtě. Tři opilí muže se dožadovali vstupu zdarma. Ochranka jim to neumožnila, a tak začali muži dělat problémy. Když jim pracovníci ochranky - Radek S. (†21) a Lukáš S. (26) - pohrozili, že zavolají policii, dali se opilci na útěk.

Měli pádný důvod - jeden z nich totiž k policii patřil. Radek se za nimi rozeběhl, ale právě opilý strážník po něm vystřelil - mířil mu přímo na hlavu. Když se Lukáš vydal za svým zraněným bratrem, střelec použil zbraň ještě jednou. Radek zemřel na místě, Lukáš stále bojuje o život v nemocnici  - podle informací TV Prima má průstřel ledvin či žaludku, jeho stav je velmi vážný. Útočník měl vystřelit celkem šest ran - dvě ze zhruba 30 metrů, zbytek z bezprostřední blízkosti.

Video Zprávy: Opilá Holubová v gayklubu! A policista v civilu zabíjel! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Oba dva mladíci jsou syny kameramana TV Prima Romana S. Upřímnou soustrast vyjadřují mnozí přátelé a známí na facebooku jemu i jeho třetímu synovi a dceři. Právě sestra oběti Barbora vyjádřila na svém profilu nesmírnou bolest: "Je to strašný pocit, vidím ty vzpomínky jako by to bylo včera.. bude na nás tam nahoře čekat já to vím.. už nikdy neuslyším to jeho Tak co ségra nějakej průser? Je toho moc a já nemám sílu.."

Podle nejnovějších informací je vrahem Pavel K., strážník městské policie! Navíc se podle informací tn.cz pokusil zastřelit i nejstaršího z bratrů Romana (28). Přiložil mu zbraň k hlavě, ale Roman mu zbraň vykopl z ruky a zachránil si tak život.

Podle exkluzivní informací Blesk.cz byl Pavel K. dříve policista, po jakémsi problému ho ale přesunuli jako strážníka k městské policii. Radka zastřelil z vlastní, nikoliv služební zbraně, na kterou měl řádný zbrojní průkaz.

gogo ( 23. prosince 2014 11:14 )

Sú to naozaj magori...

evita5555 ( 23. prosince 2014 09:51 )

Zničil mu Vianoce, magori z Plesku, snáď mu zničil život, nie? Ak mu zabil jedno a možno aj dve deti a chcel dokonca zabiť tri jeho deti, čo sú oproti tomu vianoce?

sestrasestry ( 23. prosince 2014 00:31 )

Nyní je nuž více nenormálních věcí než těch tzv. normálních, ale směrovka "Balkán", byla viditelná již dost dávno. Pro nás starší je toasi ještě více těžké, byli jsme zvyklí na větší pořádek. A´t bylo, jak bylo, ale tento chaos je už někdy hodně nejedlý.

gogo ( 22. prosince 2014 23:04 )

Nešlo začernit již celou fotografii ? Co nám to proboha ukazujete ?

gogo ( 22. prosince 2014 23:03 )

Milej doktůrku.. To jsi si nevšimnul, že tato primitivnost k nám byla importována ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání