Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilý strážník zabíjel na diskotéce! Nechtěl platit vstup!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Pavel Hofman)
Autor: dce - 
21. prosince 2014
13:03

Dramatická událost se odehrála ze soboty na neděli u diskotéky ve Vysokém Mýtě. Skupinka tří opilých mužů se dožadovala vstupu i bez placení. Nakonec došlo ke střelbě při které zahynul jeden ze členů ochranky. Podle starosty měl střílet příslušník městské policie!

Když tři opilí muži dorazili na diskotéku ve Vysokém Mýtě, nikdo ještě netušil, že večer plný zábavy dopadne tragicky. Skupinka vyžadovala vstup do budovy i bez zaplacení vstupného, jak informoval server tn.cz. Proti tomu se samozřejmě ohradila místní ochranka.

Jenže někdo z trojice mužů do prostor diskotéky hodil dýmovnici. Když ale hrozilo že přijede policie, opilci se dali na útěk. Jeden z dvojice ochranky se za nimi vydal, ale to byla chyba. Jeden z opilců vytáhl pistoli a člena ochranky postřelil. Na pomoc zraněnému mu přispěchal jeho bratr, druhý z ochranky. Jenže opilec postřelil i jeho!

Jeden z mužů zraněním podlehl, druhý je v kritickém stavu v nemocnici. Starosta Vysokého Mýta potvrdil, že původcem střelby byl strážník městské policie! Dva ze tří agresorů, včetně střelce, už policie podle serveru tn.cz dopadla, třetího zatím hledá.

Policie bližší informace o zadržených odmítá potvrdit. „Před místní diskotékou nebo restaurací v Pivovarské ulici došlo ke strkanici. Zapletl se do toho i jeden strážník městské policie, který údajně střílel. Nebyl ve službě, je držitelem zbrojního pasu a měl s sebou soukromou zbraň,“ prohlásil podle serveru idnes.cz starosta Vysokého Mýta František Jiraský. Strážník se měl údajně dožadovat vstupu i na policejní průkaz!

miano52 ( 21. prosince 2014 21:01 )

Nenadávejte hned na všechny policajty.Byl to hrozný zkrat jedince a tuto skutečnost již nelze vrátit.Výsledek je smutný.Jeden mrtvý a druhý bojuje o život.To nejhorší je, že jsou to sourozenci a to ještě umocňuje bolest jejích příbuzných.Ten střelec byl v lihu a ještě dnes si ani neuvědomuje, co udělal.Pokud je to inteligentní člověk, tak si asi vezme dobrovolně svůj život.Udělal peklo celé svojí rodině a z krimu se vyhrabe jako penzista bez rodiny.I mezi prověřovanými lidmi z policie se hned nepozná, co udělá za pár let.Do lidské kebule nikdo nevidí a ještě horší je, když se to umocní alkoholem.

pgga ( 21. prosince 2014 18:15 )

?..Get out from where?..I'm out, have been for a long time

pgga. ( 21. prosince 2014 17:31 )

Cikan ze Sudet?..

pgga. ( 21. prosince 2014 17:25 )

Uz zase klonujes chudinko? GET out!!

pgga. ( 21. prosince 2014 17:25 )

Ja taky chlastam jako prokopnuta. To mam po mym cikanskym fotrovi za sudet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání