Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Třetí brutální napadení v Praze: Tudy ji táhl, aby ji mohl hodinu znásilňovat!

Autor: Richard Veselý, lmk - 
19. prosince 2014
19:40

Přepadení, únos, surové bití a znásilnění! Útočník ženu (29) přepadl v davu lidí. Odtáhl ji do parku, kde ji brutálně ubližoval více než hodinu. Jde už o třetí podobné přepadení v řadě. Metropoli obchází strach.

Čin se stal ve středu v šest hodin ráno. Ve chvíli, kdy žena procházela podchodem od zastávky autobusu, oslovil ji útočník. Řekl si o dva tisíce korun a k hlavě jí přitiskl zbraň. Když peníze neměla, chtěl sex. Pachatel svoji oběť odtáhl do 400 metrů vzdáleného areálu slepecké školy. Cestou museli přejít dvě frekventované silnice, potkat možná desítky lidí. Nikdo si však ničeho nevšiml. Areál školy se otevírá v šest hodin ráno, přilehlý park nikdo nehlídá. Je proto pravděpodobné, že muž měl útok předem naplánovaný a okolí nemocnice znal.

Video Vytáhl ji z davu a pak hodinu a půl znásilňoval! - Blesk - Richard Veselý, David Malík, redakce
Video se připravuje ...

„Na místě z ní strhal všechno oblečení. Pak ji přinutil k orálnímu sexu, při kterém ji bil pěstí do hlavy a do obličeje,“ uvedl mluvčí. Znásilňování a bití pokračovalo přes hodinu, pak teprve grázl svoji oběť pustil. Zkrvavená a potlučená žena došla do práce, kde se psychicky zhroutila. Svěřila se kolegům, kteří zavolali policii.

Policisté po nebezpečném násilníkovi intenzivně pátrají. Podle popisu přepadené ženy sestavili jeho identikit. „Jde o přibližně pětadvacetiletého muže, vysokého asi 170 centimetrů. Údajně mluvil česky s ukrajinským přízvukem,“ řekl policejní mluvčí. Pokud pachatele poznáváte, volejte linku 158.

Už třetí znásilnění v řadě

Hrůzný čin, který se stal u Thomayerovy nemocnice, byl už třetím podobným činem během několika dní. První žena (23) byla přepadená v sobotu brzy ráno na Jižním Městě. Útočník sledoval oběť od nočního autobusu před dům, kde ji přepadl a surově jí bil, až upadla do bezvědomí. Další útok se stal v neděli ráno v pražské čtvrti Petrovice. Pachatel zbil ženu (33) tak brutálně, že skončila v kritickém stavu v nemocnici. Z prvního činu policie obvinila Asiata (25). Zatím se nepotvrdilo, že spolu další dva činy souvisejí, jejich provedení si ale je velice podobné.

baronessa ( 20. prosince 2014 14:25 )

třeba to tam měla blíž jak domů. A taky tam bylo určitě víc lidí, kteří by jí mohli pomoci.

baronessa ( 20. prosince 2014 14:23 )

třeba šli kolem tebe.

baronessa ( 20. prosince 2014 14:18 )

tak až někdo nepomůže "tvé rodině", budeš jistě vědět, proč.

laura35 ( 20. prosince 2014 07:54 )

Je podobný Honzovi Podzimkovi z Vyvolených 4

chlast.jeslast ( 20. prosince 2014 00:21 )

Co blbneš.... fortun je starej volezlej Ukrajinec

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání