Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pohřeb Kajínkova advokáta: Řečnila Slámová, kondoloval Jakeš

Autor: ljš, sch - 
19. prosince 2014
13:06

Obhajoval Jiřího Kajínka, Dagmar Tauchenovou, ale také řadu komunistických papalášů! Teď jeden z nejznámějších českých advokátů, Kolja Kubíček (†69), odešel na věčnost.

S Kubíčkem se na Olšanský hřbitov přišlo rozloučit asi šedesát lidí. V první řadě seděla jeho dcera, která žije s rodinou v Německu. „Byla jsem s ním do poslední chvíle,“ řekla ve své řeči.

Na pohřbu ale nechyběla ani Kubíčkova „druhá dcera“, advokátka Klára Long Slámová. Ta pronesla emotivní řeč, kterou musela pro slzy několikrát přerušit. „Všechno mě naučil. Hnal mě, popoháněl pořád dál. Poslední boj s osudem ale prohrál,“ řekla.

Video Advokátka Slámová v slzách: Loučila se s parťákem z kauzy Kajínek - Pavel Schuster, Redakce
Video se připravuje ...

Mezi smutečními hosty byl také Milouš Jakeš, kterého Kubíček po roce 1989 obhajoval. Krom něj měl ale na starost i další známé kauzy. Zastupoval například Dagmar Tauchenovou, která v roce 2009 v plzeňské nemocnici s pistolí přepadla vězeňskou eskortu a osvobodila svého manžela. Proslavil ho ale zejména případ nejznámějšího českého vězně Jiřího Kajínka, na kterém s ním pracovala právě jeho žačka Klára Slámová.


cityjail ( 19. prosince 2014 13:39 )

Zemřel člověk,který měl koule na to,aby se snažil vysekat z basy J.Kájínka,kterej tam je evidentně jen proto,že vidí do karet velkým rybám.Tak si z toho nedělej ***,šulíne.

moiaza ( 19. prosince 2014 13:31 )

Pohřbu Kajínkova advokáta se zůčastnili komunističtí papaláši ze všech stran koalice. Dokonce i z TOP 09.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání