Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co čeká uprchlého vězně Nováka po návratu do vězení: Tvrdý režim, pouta a kontroly!

Autor: rvs, lmk - 
17. prosince 2014
05:00

Jana Nováka (44) čeká pořádně tvrdý režim! Vězeň, kterému se před třemi týdny podařilo utéct z Thomayerovy nemocnice, už zřejmě znovu spravedlnosti neunikne. Vězeňská služba pro to udělá maximum.

Jan Novák, odsouzený za loupeže a násilí, utekl díky laxnímu přístupu bachařů. To už by se nemělo opakovat. „Vězni, kteří se pokusí o útěk, mají přísnější režim, například jsou častěji kontrolováni. Eskorty, které je doprovázejí, ať už na lékařská vyšetření nebo k soudnímu jednání, mohou být početnější,“ popsal mluvčí Vězeňské služby ČR Robert Blanda.

V dalším útěku by kromě dozorců měla Novákovi zabránit i pouta. „Donucovací prostředky typ poutání mohou u nich být více omezující,“ popsal mluvčí. V praxi to znamená, že Novákovi dozorci mohou nechat pouta jak na rukou, tak dokonce i na nohou. A s těmi se utíká těžko…

pepen ( 17. prosince 2014 14:34 )

TOHLE JE NEBEZPEČNÝ RECIVIDISTA????PŘEPADNE PÁR VIETNAMSKÝCH OBCHODNÍKŮ A NĚJAKÉ LIDI!!!!CO JSOU POTOM LIDÉ,KTEŘÍ TU TUNELUJÍ STÁT-JSOU TO ROZKRADENÉ MILIARDY BA BILIONY.POLITICI CO VŠE ROZKRADLI A UDĚLALI PODVODŮ A NIC SE NEDĚJE!!!!Z JANOUŠKEM,BÉMEM ,RITTIGEM,PITTREM,DALÍKEM,TOPOLÁNKEM,GROSEM A JINÍ-NECHÁVAJÍ JE BÍT A ZACHÁZÍ S NIMI V RUKAVIČKÁCH-BOJÍ SE!!!!TA SVINĚ REZATÁ SOKOL-TEN MUSÍ MÍT NAHRABÁNO STOVKY MILIONU!!!!ČESKO ZASRANÝ MÁ NAHOVNO ZÁKONY A ONI VĚDÍ ,ŽE ČESKÝ NÁROD JE BLBÝ-NECHAJÍ VŠE BÝT!!!!!!

karmavana ( 17. prosince 2014 11:17 )

Víte co stát ušetří na důchodech po obětech peněz? Takže u nás je polehčující okolnost "čim víc, tim líp".

abcd.adcb ( 17. prosince 2014 11:16 )

A ještě ho čeká píchání s wimrem.

petrkramnypresident ( 17. prosince 2014 10:44 )

To ne, po zlodějích policie nejde víš? Ty naopak chrání ze všech sil.

jm51 ( 17. prosince 2014 10:31 )

Asi ti vrazili obucha do pr..de..le, že je máš tak rád To víš, co s parchantama jako jsi ty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání