Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Uprchlý vězeň Novák: Maskuje se brýlemi?

Autor: ljš - 
8. prosince 2014
09:46

Zase změnil podobu?! Policisté, kteří pátrají po uprchlém vězni Janu Novákovi (44), zveřejnili jeho další podobiznu. Kriminálník na ní vypadá jako intelektuál, má krátce střižené vlasy a brýle.

Policisté zveřejnili už celkem šest fotomontáží původní vězňovy fotografie. Na prvních obrázcích měl dlouhé vlasy, na dalších pak hlavu zcela holou. Na poslední podobizně má ježka a dioptrické brýle.

Čtyřiačtyřicetiletý vězeň utekl z nemocnice tak, že vyskočil z okna pokoje ve druhém patře. V nemocnici byl podle vězeňské služby kvůli plánovanému lékařskému vyšetření v souvislosti se závažným onemocněním, které nelze léčit ani v jedné ze dvou vězeňských nemocnic. Uprchlík je vysoký 188 až 190 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť, hnědé vlasy a modré oči.

Pražská policie upozornila na to, že uprchlý vězeň je nebezpečný, protože se v minulosti podílel na brutálních loupežích. Jestliže si na útěku obstaral zbraň, nebude ji prý váhat použít. Lidé by se proto neměli pokoušet ho sami zadržet. Policisté pátrající po uprchlém už dostali desítky tipů, žádný z nich se ovšem nepotvrdil. Naposledy ho hledali v noci na pátek v Kutné Hoře.

milovnikplesku ( 8. prosince 2014 13:12 )

To tve sazeni ty demente stoji za uplny hov.no a jsi tu jen otravny a smesny.Pokud chces tipy tak popros udelej medu a ja ti nejake poslu ale nebud za ko.kota

cantre ( 8. prosince 2014 12:19 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.caveso.webnode.cz

goldik38 ( 8. prosince 2014 12:01 )

Kdýž je blesk tak chytrej,tak proč ho nechytí

tarot666 ( 8. prosince 2014 11:38 )

leží doma na kavalci a přemýšlí kolik dostanou výsluhy při odchodu z aktivní služby

petrkramnypresident ( 8. prosince 2014 11:27 )

Sakra má to za pár, tak ho nechte v klidu dožít. Tahle bezvýznamná kauza tady zabírá místo zajímavějším článkům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání