Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uprchlého vězně v nemocnici nikdo nehlídal! Navíc mu sundali pouta!

Autor: dce - 
28. listopadu 2014
07:30

Ptáte se, jak je možné, že vězeň mohl uprchnout, když ho hlídali dva dozorci? Protože v jednu chvíli byl v místnosti úplně sám – nikdo ho nehlídal. Pak je poměrně jasné, že takový recidivista, když vidí příležitost, popadne ji za pačesy. Podle nejnovějších informací byl Novák spatřen v Krhanicích na Benešovsku.

„Vypadá to, že ti kluci tam totálně selhali, hlavně velitel té eskorty. Kdyby s ním byli v tom pokoji, tak by jim asi neutekl,“ prohlásil neznámý zdroj serveru novinky.cz. Jak a proč k absolutně nepřípustné chybě došlo, zatím není známo – mimo zdi vězení totiž musí být dozorci s trestancem neustále přítomni!

Třešničkou na pomyslném dortu je i fakt, že na jeho útěk vězeňská hlídka přišla až po delší době, když zjistili, že pokoj je prázdný. A jako by mu to dozorci neudělali už tak dost jednoduché, sundali mu i pouta, která ovšem měl mít po celou dobu, kterou tráví mimo vězení!

Jan Novák, nebezpečný recidivista, utekl v úterý odpoledne z pražské Thomayerovy nemocnice, kde měl podstoupit lékařské vyšetření. Muž, který byl odsouzen za násilné trestné činy, policii zatím stále uniká. Na Nováka byl ovšem vydán už i mezinárodní zatykač, jelikož má vazby v zahraničí, ke kterým by se mohl uchýlit. V současné době policie prohledává Krhanice na Benešovsku, kde měl být Novák viděn. V okolí se podle serveru denik.cz pohybuje velké množství policistů i s technikou a psovody.

A že kvůli tak vážné chybě padají hlavy? Podle Novinek má Ředitel odboru vězeňské a justiční stráže Petr Vlk, který byl v rámci tohoto pochybení odvolán z funkce, teď ředitelovat na Borech v největší věznici v Česku.

pgga.. ( 28. listopadu 2014 15:10 )

smůla debile,neznám a jsi mě taky u řiti

ivoadler ( 28. listopadu 2014 15:08 )

Naše vězeňská služba, popř. Policie se s těmi kriminálníky moc párá. Pak to má takovéhle konce.

petrkramnypresident ( 28. listopadu 2014 14:00 )

Jeníku, pozor na udavače - jsou všude. Utíkej a užívej svobody jako ten ptáček jarabáček

crowen ( 28. listopadu 2014 13:25 )

koukám klonátore u kchundy, že Ty a Vy užívá tady jen jeden psavec z rodu bum-bac-bum

.abcd.abcd. ( 28. listopadu 2014 13:19 )

Hovno je ti po všem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání