Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Čtyři scénáře zmizení matky čtyř dětí: U soudu vypovídal syn Jany Paurové

Autor: ČTK, max - 
26. listopadu 2014
10:20

Matka čtyř dětí Jana Paurová zmizela loni v únoru. Policie prověřuje čtyři varianty – nešťastná náhoda, sebevražda, vražda, stále žije a skrývá se. Okresní soud v Lounech dnes projednává případ jejího manžela obžalovaného z týrání. Mluví se o znásilňování, škrcení, kopání a ponižování. Před soudem vypovídá mladší ze synů Paurových.

Dnešní pokračování soudního líčení je neveřejné, protože před soudem vypovídá mladší ze synů Paurových a byly čteny listinné důkazy týkající se nezletilého. Starší ze synů už dříve využil svého práva a před soudem nevypovídal.

Podle obžaloby Paur svou ženu brutálně napadal a týral od roku 2012 až do jejího zmizení. Žalobce tvrdí, že ji fackoval, škrtil, kopal a nadával jí i před jejich čtyřmi dětmi. Paur jakékoli obvinění z násilí už dříve odmítl.

Otec Paurové Jaromír Vavřina i její sestra před soudem při předchozích jednáních vypověděli, že ji manžel bil a znásilňoval. Podle rodiny a známých ale Paurová pila. Paur už dříve vypověděl, že naopak žena bila jeho.

Jana Paurová zmizela loni na začátku února. Její manžel nahlásil zmizení po dvou dnech. Policie opakovaně prohledala okolí Slavětína na Lounsku, kde rodina žila, nenašla ale žádné stopy. Stovky policistů letos v červnu prohledávaly studny, břehy potoků, lesy i pole.

Kriminalisté prošetřují čtyři varianty jejího zmizení. „Jednou je nešťastná náhoda, další je sebevražda, nemůžeme vyloučit, že se stala obětí trestného činu a nemůžeme vyloučit ani to, že stále žije,“ řekla ČTK už dříve krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

prycsvladou ( 13. ledna 2015 02:15 )

chces do drzky jakto ze mas muj nick

co-teda ( 27. listopadu 2014 16:57 )

Jak to že nechcete maminku?! hřímal starej Paur. Nekecejte a jezte co máte na talíři! Kdo má mamiku nejradši? ptá se Paur dětí. Já, Já, Já, Já, ozývá se. Dobře, tak si tedy jště vemta každý kousek v troubě.

prycsvladou ( 27. listopadu 2014 07:52 )

zabil ji a sezral

fotrpjotr ( 27. listopadu 2014 04:46 )

Víc možností snad už nemůže existovat.

karmavana ( 26. listopadu 2014 17:05 )

...i když musím uznat, že řeky naposledy zamrzaly, když váš dědek běhal na gestapo udávat sousedy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání