Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doktor Čuně Barták prý plánoval tři vraždy: Ušili to na mě, říká!

Autor: sch - 
25. listopadu 2014
19:34

„Je to uměle vytvořené!“ Tak se doktor Čuně Jaroslav Barták včera bránil u soudu nařčení, že z vězení, kde sedí za znásilnění asistentek, plánoval trojnásobnou vraždu.

Kamera v hodinkách

U libereckého soudu se včera pouštěly nahrávky ze skryté kamerky v hodinkách, které pořídil jeho spoluvězeň. Toho si Barták na trojnásobnou vraždu objednal. Kromě objednávky mluví i o útěku, pronájmu vrtulníku, únosech a vydírání.

Místo akce, během které si Barták měl přijít na 80 milionů, ho ale recividista udal policii. Teď se však před soudem brání, že to na něj ušila právě policie. „Je to uměle vytvořené. Dneska počítače umějí ze slov vyrobit úplné nesmysly. Byly to normální řeči z knihy, kterou píšu. Citoval jsem ukázky z ní,“ vysvětloval Barták.

Ten si u spoluvězně objednal vraždu tří lidí, kteří ho vyloučili z elitního Lvího klubu. O život měl přijít bývalý šéf vojenské tajné služby Andor Šándor, advokát Oldřich Choděra a pravoslavný kněz Eugen Freimann.

hajne ( 26. listopadu 2014 10:25 )

To čuně Bartáků by mělo chcípnout v kriminále a ne ho na půlku pustit mezi LIDI.V novinách by měli o něm napsat jenom kdy zdechnul. Čest

salto ( 26. listopadu 2014 09:28 )

Nevinen

sars ( 25. listopadu 2014 22:24 )

 Myslím si ze Barták je oběť svého nabubřeleho ega.

gogo ( 25. listopadu 2014 22:21 )

Barták je jeden z mála darebáků, nad kterými spadla klec. Je to skutečná psychopatická zrůda. Šokující je, s kolika politiky se znal a jaké kamarády měl i v církvi svaté katolické..

mourovata.kocka ( 25. listopadu 2014 22:16 )

Hlavně je extrémně nebezpečný a nepochybuji ani vteřinu, že to myslel vážně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání