Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Porodila v autobuse do kalhot a dítě nechala na ulici: Dostala patnáct let!

Autor: dce - 
7. listopadu 2014
13:35

Začala rodit po cestě autobusem do práce.  Dítě porodila do kalhot jakoby nic. V celém autobuse si toho nikdo nevšiml. Dítě pak pohodila na ulici, kde po pár minutách umrzlo. Dnes si Kateřina V. vyslechla rozsudek – dostala za vraždu 15 let!

„Začala jsem mít křeče a bolesti. Myslela jsem si, že se mi chce na velkou. Pak jsem si začala uvědomovat, že rodím. Cítila jsem, jak šlo dítě ven. To bylo asi tři minuty před konečnou zastávkou. Miminko jsem měla mezi nohama v kalhotách,“ uvedla Kateřina V. v protokolu. U soudu odmítala vypovídat.

„Nikdo v autobuse si ničeho nevšiml. Vystoupila jsem. Nevěděla jsem, co mám dělat. Položila jsem ho nahé na trávník a utrhla jsem pupeční šňůru. Nevím, jestli dítě plakalo nebo dýchalo. Jestli bylo živé, jsem nezjišťovala. Pak jsem šla do práce,“ prohlásila Kateřina V. Placentu pak žena ještě během šichty v práci porodila do záchodu. 

Kateřinu V. dnes okresní soud poslal na 15 let do vězení za vraždu novorozence. Žena u soudu porod potvrdila, údajně ale neví, proč dítě odložila. Podle obžaloby těhotenství tajila a nikomu se nesvěřila. Nevěděla to její matka ani otec dítěte. Ten požadoval značné odškodné. „Zabila mi děcko. Nejsem schopen to teď vyčíslit, tak třeba žádám deset milionů korun,“ dodal.



marlen52 ( 8. listopadu 2014 14:38 )

tomu se nechce ani věřit kdyby odrodila v nemocnici a nechala tam mimčo ale proč dělají tohle nechápu.kolik je dnes páru co nemůžou mít dítě rádi by si ho vzali

londynskypes ( 7. listopadu 2014 14:37 )

nechal bych te roztrhnout dvema nakladaky tu tvoji pussy

fotrpjotr ( 7. listopadu 2014 14:28 )

Co chcete po voličce TOP09

zlymikes ( 7. listopadu 2014 14:27 )

dostala jsi málo milá pussy

lunatic ( 7. listopadu 2014 13:44 )

Když se povznesu nad zmařený život,tak musím i objektivně chválit -za to,že dotyčná neměla v práci absenci;možná? by to šlo použít jako precedens u těch rodiček,které se dožadují volna před porodem .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání