Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brutální vražda a znásilnění školačky: Dojemný vzkaz Eliščiny babičky

Autor: et - 
1. listopadu 2014
14:04

Život babičky brutálně zavražděné Elišky (†9) z Klášterce nad Ohří je neskonale prázdný. Se smrtí vnučky se nikdy nedokáže smířit. Na vždycky jí bude chybět její dětský smích. Všem, kdo se pokusili pomoci, teď poslala dojemný vzkaz.

Eliška trávila u babičky většinu času. Byla nejbližší člověk, kterého měla.  „Byla bych velice nerada, kdybyste si mysleli, že si nevážím všeho, co jste dokázali,“ vyjádřila své obavy pro místní noviny. Po pohřbu se totiž ukryla před veřejností.

„Potřebovala jsem čas, abych se mohla po tom všem alespoň trochu nadechnout a rozumně uvažovat,“ omlouvala se, proč děkuje tak pozdě. Zvláště ji dojalo důstojné pietní místo, které vzniklo u Eliščiny školy. Snaha všech při hledání ztracené holčičky i citlivost faráře při pohřbu.

„Nepochopitelný čin ve mně zanechal hlubokou rýhu v srdci, kterou si ponesu až do konce života,“ truchlila babička a vzkázala lidem, aby neukazovali své dobré »já« jen v situacích, které jsou tragické. "Věřím, že Eliška na nás všechny tam ze shora hledí a drží nám všem palce,“ dodala na závěr.

Martin Karbaš ( 11. srpna 2023 19:49 )

Hlavní vinu nese její matka a i bába jelikož místo aby jsi vyzvedla před školou tak ležela doma ožralá a chrapala. Já znám celou pravdu. Jsme totiž bývalí přítel Aleny.

Martin Karbaš ( 11. srpna 2023 19:47 )

Ano. Bába sice fretka není ale je posahana. Její dcera fetka je. Vždyť když se Eliška ztratila tak hledali i Alenu jelikož konto chtějí říct ale vůbec nevěděli kde je. Všechno vím. Jsme totiž bývalí přítel Aleny a má s ní syna Martinka. Tak jak to tady Blesk vykresluje tak to vůbec není. Jsou to jen keci

va45 ( 2. listopadu 2014 14:09 )

Tak to se na E55 musela hodně na tebe nadřít.

va45 ( 2. listopadu 2014 13:58 )

Debile za mě nikdo neseděl.To co mám jsem si vydělal vlastníma rukama.Když já jsem makal tak Havel se ožíral na Hrádečku šukal disidentky a bral prachy od Amíků.Jestli máš cikánku je to jen tvoje věc.Jestli jsi si nevšim tak ta malá cikánka nebyla.Podle tebe když je baba odbarvena na černo je cikánka.Jseš blb.

bramboracka ( 2. listopadu 2014 09:52 )

Tak nevim,chybí babe vnucka nebo davky na ni?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání