Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada zmizení matky čtyř dětí pokračuje: Nalezené tělo patří muži!

Autor: ljš - 
7. října 2014
16:47

I když jsou příbuzní zmizelé Jany Paurové (33) přesvědčení, že byla zavražděna svým manželem, jistotu stále nemají. Obavy z toho, že tělo nalezené včera u Rakovníka, patřilo právě jí, se nenaplnily.

Tělo leželo v nezastavěné a těžko přístupné oblasti u Rakovníka zřejmě delší dobu a bylo tedy ve značném stadiu rozkladu. Z počátku proto nebylo jasné, zda se jedná o muže či ženu. Okamžitě se ale začalo spekulovat, že by mohlo patřit právě zmizelé Janě Paurové.

Dnes však tuto verzi policie vyvrátila. „Pravděpodobně jde o muže, který je pohřešovaný od letních měsíců,“ řekl policejní mluvčí Jakub Vinčálek. Podle serveru iDnes.cz se jedná zřejmě o sebevraha. Policie již navíc cizí zavinění na smrti vyloučila.

Jana Paurová zmizela beze stopy v noci před rokem a osmi měsíci. Podle příbuzných a sousedů by své děti nikdy dobrovolně neopustila. Z jejího zmizení proto obviňují jejího manžela Pavla, který ji podle nich zavraždil a tělo dobře ukryl. Za domácí násilí také nedávno stanul před soudem, rozsudek ale ještě nepadl.

nojasne ( 27. října 2014 18:26 )

Ležel o kus dál.

.abcd.abcd...... ( 7. října 2014 20:05 )

VOLE, DE-SMRADE, KRÁVO

grondt ( 7. října 2014 19:19 )

tobě by stačila

grondt ( 7. října 2014 18:14 )

Teď budou hledat identitu k tělu chlapa. Je tu bordel.........

grondt ( 7. října 2014 18:13 )

Á sakra, policajti přehlídli ptáka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání