Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

20 let stará vražda: Tátu jsme stále hledali, říká syn!

Autor: mor - 
1. října 2014
18:50

Svého ztraceného otce (†66) nepřestali nikdy hledat synové Michal a Jan L. Případem 20 let staré, málem promlčené vraždy se včera zabýval soud. Jako obžalovaný z vraždy před ním stojí Jan. P (47).

U soudu v Plzni vypovídali blízcí hlavních aktérů vraždy, která se odehrála 9. března 1994 v Mariánských Lázních. „My jsme se se smrtí otce nikdy nesmířili. Jsme přesvědčeni, že obžalovaný je vrahem. Celý život hraje divadlo a pokračuje i tady před soudem,“ říká Jan L., syn zavražděného, který se loni na podzim rozhodl s bratrem policii znovu oslovit. „Vzali nám vzorky DNA a začali znovu vyslýchat svědky,“ dodává syn.

Manželka obžalovaného před soudem včera vypovídala velmi neurčitě. Přitom v momentě, kdy k vraždě došlo, byla v horním patře domu a slyšela dva výstřely. Jejímu manželovi Janu P. (47) za to nyní hrozí až 15 let nebo i doživotí. Jana P. udal Tomáš Volejník, který byl manželem sestry přítelkyně Jana P. Proč známého udal až nyní, je nejasné, spáchal totiž sebevraždu.

kamil_sikovny ( 1. října 2014 19:09 )

Ty nejlepší hry ZDARMA – nechybí ani pecky jako World of Tanks, sportovní Boxing Duel, skvělá antická Grepolis a spousta dalších! http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání