Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sestra z Rumburka obviněná z vraždy pacientky je na svobodě: Máma musí být pod prášky!

Autor: ua - 
1. října 2014
16:05

Zdravotní sestra Věra M. (50) obviněná z vraždy pacientky Jany K. (+72) v rumburské nemocnici je na svobodě. Z vazby, kde pobyla jen něco málo přes měsíc, ji pustil krajský soud.

Dcera obviněné sestry Agáta (25) neskrývala radost z toho, že má matku doma. „Vůbec jsem to netušila. Byl to šok. Volal mi soused, že je maminka před domem a nemá klíče,“ řekla. Shledání bylo podle ní velmi radostné, o tom, co se stalo, prý ale nemluvily.

Video Dcera Věry M. - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

„Maminka ještě nikde nevypovídala. Jednou promluví, ale zatím se na doporučení právničky nebude vyjadřovat,“ tlumočila dcera. Řekla, že první noc samou radostí téměř nespaly. Před lidmi se neskrývají, byly nakoupit, na návštěvě u přátel. „Žádné záporné reakce jsem zatím já osobně nezaznamenala,“ dodala s tím, že právě teď s maminkou vařila oběd.

Co bude dál, zatím netuší. „Z nemocnice ji propustili, je na nemocenské, má pochopitelně nervy. Bere nějaké léky a čaj s meduňkou,“ řekla dcera s tím, že jinak je maminka v pořádku.

Obyvatele Rumburku tak brzké propuštění Věry M. z vazby zaskočilo. Překvapeni jsou i v tamní nemocnici. „Co na to mám říct? Pustili ji na první možný termín. Pro mne to znamená jen jedno, důkazní nouzi. Jinak si to vysvětlit neumím,“ řekl ředitel nemocnice Darek Šváb.

„Nevím, o žádném takovém případu, kdy je podezřelý z vraždy, nikoli ze zabití, vyšetřován na svobodě. A to přitom výslechy teprve začaly. Naši zaměstnanci na ně teď právě chodí,“ dodal.

evita5555 ( 1. října 2014 19:14 )

Keby som to mala za pár, chcela by som mať poruke túto sestru. Ale všetko možno bolo úplne inak, aspoň mne sa to tak javí.

kamil_sikovny ( 1. října 2014 19:10 )

Ty nejlepší hry ZDARMA – nechybí ani pecky jako World of Tanks, sportovní Boxing Duel, skvělá antická Grepolis a spousta dalších! http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz

laura35 ( 1. října 2014 17:24 )

Hned od prvotní informace mi bylo jasné,že tato paní nic neudělala,že je to msta ze strany onoho přítomného lékaře.Tady jasně vraždil lékař a to opravdu z důvody msty k této sestře,která s ním jistou dobu udržovala intimní vztah.

marlen5 ( 1. října 2014 17:16 )

Tak ta chudinka má nervy, bumbá na to čaj z meduňky, pobírá nemocenskou, chodí se bavit s přáteli...co jí chybí? V naší společnosti už věřím úplně všemu.

petrkramnypresident ( 1. října 2014 16:37 )

Je třeba vzít si z toho příklad a vypustit z klece i Petra K., který trpí v kapitalistickém koncentráku již daleko delší dobu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání