Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Eva obviněná z objednávky vraždy porodila dcerku: Je manžela, kterého chtěla nechat zabít?

Autor: shp - 
23. září 2014
10:01

Muži, kterého podle obžaloby chtěla nechat zabít, porodila dítě! Je ale novorozenec skutečně jeho? Česká podnikatelka Eva (32) přivedla na svět ve slovenské Žilině zdravou holčičku, i když se narodila o dva týdny dříve. Ženu nyní čeká rozvodové řízení a poté soud, u kterého bude muset dokázat, že svého muže nechtěla nechat zabít.

Eva pocházející z moravské obce Strání je v nemocnici od minulého pátku. V ten samý den porodila děvčátko, kterému dala jméno Terezka. Porod byl naplánován na konec září, ale holčička chtěla na svět již dříve.

„Maminka je šťastná a z dcerky má radost. Obě dvě jsou zdravé a rodina má radost, že si s malým miminkem také užije,“ raduje se rodinná známá, která radostnou zprávu prozradila Novému Času. „Alespoň na chvíli zapomněla na to, že je obžalovaná a čeká ji strastiplná cesta u soudu a dokazování své nevinny,“ dodala.

Zda je ale dítě skutečně manžela, není jisté. Eva měla podle informací Nového Času milence a těšila se i ze zájmu dalších mužů. Podnikatelku vlastnící květinářství nedávno propustili z vyšetřovací vazby. Teď by se měla účastnit rozvodového řízení.

Kvůli její hospitalizaci ale bylo odročeno. Rozvod tak Eva absolvuje, až se uzdraví. Policie ji zadržela v lednu. Podle obžaloby si za 1,375 milionu korun objednala vraždu manžela, ale najatý vrah ji prásknul. Eva se hájí tím, že je to nesmysl.

ichtyl ( 23. září 2014 17:59 )

asi si řikaji porodnice jak porodnice.Rodila ve Zlině

naidka ( 23. září 2014 15:25 )

A nezapomeň na vidle!

malejavelkej ( 23. září 2014 14:46 )

Když porodila v Žilině, tak proč je tady fotka nemocnice ve Zlíně???? To je hned vedle, že jo.

pekna.potvora ( 23. září 2014 13:46 )

Inak zaujimavo funguju sudy na Slovensku, na tehotnu zenu-podnikatelku po pochybnom obvineni uvalia vysetrovaciu vazbu a fetakov, ktori si zdrogovali a zabili decko budu vysetrovat na slobode, no pekne

pekna.potvora ( 23. září 2014 13:38 )

Nekecaj, ze je v Prahe pekne, tu je hnusne a fuci ako na sibiri

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání