Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie dopadla nebezpečného muže: Dostali ho díky nočnímu vidění!

Policie nebezpečného Bedřicha S. našla.
Policie nebezpečného Bedřicha S. našla.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
20. září 2014
09:50

Policisté v noci dopadli šedesátiletého Bedřicha S., po kterém jako po nebezpečném pachateli pátrali na Bruntálsku. Dopadli ho policisté vybavení nočním viděním!

Muže krátce po 02:00 zadržela v terénu hlídka cizinecké policie vybavená zařízením pro noční vidění. Při zákroku nebyl nikdo zraněn, nyní budou policisté podezřelého vyslýchat.

Bedřicha S.  policisté podezírají z násilného trestného činu. Případ vyšetřují jako pokus o těžké ublížení na zdraví, není však vyloučeno, že se právní kvalifikace změní.

Po podezřelém už od čtvrtečního večera pátrali v pohraničí na Bruntálsku desítky českých i polských policistů. Upozorňovali lidi, aby se ho nepokoušeli sami zadržet, protože by mohl být ozbrojený. Při pátrání policisté na různých místech Osoblažského výběžku využívali i vrtulník.

wallster ( 21. září 2014 07:15 )

 je to prča. když ho hledali ukázali celou jeho tlamu. a když ho najdou zakryjí mu oči. to samé s tou malou eliškou. než jí našli mrtvou byla její fotka všude. jakmile pátrání skončilo, už měla černý proužek přes oči. asi smuteční.

maryfox ( 20. září 2014 10:34 )

Vot těchnika! Pozoruhodné je na tom snad jen to, že s noktovizory naši policajti umí zacházet. Jinak si tu adoraci neumím vysvětlit.

gogo ( 20. září 2014 10:24 )

Je zajímavé, že všichni pachatelé i jejich oběti mají začerněné obličeje. Takže, nechápu, proč nám pak ukazují někoho, koho stejně nemůžeme díky čmouhám vidět...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání