Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté v Praze srazili a zbili ujíždějícího motorkáře: Postavili je mimo službu!

Autor: ČTK, simao - 
12. září 2014
06:15

Dva pražští policisté byli postaveni mimo službu kvůli tomu, že údajně srazili a zbili ujíždějícího motocyklistu. Uvedl to server Aktuálně.cz na základě informací z vedení pražské policie. Policisté a motorkář při honičce narazili do sloupu, jeden policista pak prý ležícího řidiče několikrát udeřil. Případem se nyní zabývá GIBS.

Policisté začátkem srpna chtěli zkontrolovat technický stav motorky na pražském Chodově, jezdec ale začal na svém stroji hlídce prchat. Honička skončila nedaleko, když ve stejnou chvíli unikající motorkář i policejní vůz narazili do pouličního světla.

Zraněného ležícího motocyklistu poté podle záznamu bezpečnostní kamery jeden z policistů kopl a dvakrát udeřil do hlavy. Policisté i motocyklista utrpěli lehká zranění, v nemocnici zůstal jen motorkář, asi kvůli pozorování, oznámil již dříve policejní mluvčí Tomáš Hulan. Řidič ujížděl zřejmě proto, že neměl v řidičském průkazu oprávnění pro motorky.

"Oba policisté, kteří se na předmětném zákroku podíleli, jsou vyňati z běžného výkonu služby," řekl Aktuálně.cz náměstek krajského ředitele v Praze Zdeněk Bezouška. "Podle mých informací není policistům samotným celá situace lhostejná a požádali nadřízeného o konzultaci situace s psychologickým pracovištěm policie," doplnil.

salto ( 12. září 2014 15:43 )

hulimihoukolen ( 12. září 2014 12:18 )

Ja myslim ze v takovym pripade by meli pro jistotu vit i moji rodinu, jako v KLDR.

istyl ( 12. září 2014 12:02 )

nebyt kamerového zaznamu, byli by za vzorne policisty...

petrkramnypresident ( 12. září 2014 11:36 )

Já bych ti zase přál, aby tě zm_rd v uniformě zastřelil, až příště pojedeš sedmdesátkou na padesátce

hulimihoukolen ( 12. září 2014 11:16 )

A pak jsi se probudil a pod sebou mokro, co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání