Stejně jako matka Elišky, i její bývalý partner, se kterým má šestiletého syna Martínka, dal svým emocím průchod na facebooku. Vrahovi včera poslal stejně drsný vzkaz jako zdrcená matka. "Ty z**de zk**venej, sežeru tvoji duši. Dostanu tě. Nepřestanu, dokud tě nebudu mít ve svých rukách," napsal.

Pak požádal své přátele o pomoc s pátráním. Podle něj je nutné zabránit tomu, aby si zrůda, která má Elišku na svědomí, "v pohodě" odpykala doživotí. "Chytit ho musíme první my. Já a Tom (vlastní otec Elišky, pozn. red.). Myslím, že to nikomu vadit nebude. A proto prosím, lidé, pomozte najít tenhle genetický odpad, než ublíží nějakému dalšímu nevinnému stvoření. Děkuji předem všem, co pomáhali, pomáhají a ještě pomůžou," vysvětlil svůj plán.

Přestože Martin K. není podle informací Blesk.cz biologickým otcem malé Elišky, ale pouze jejího mladšího bratra Martínka, pojilo ho s holčičkou velmi silné pouto. Několik let ji totiž společně s její matkou Alenou vychovával a její jméno s datem narození si dokonce nechal vytetovat na předloktí.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Smrt andílka Elišky (†9): Stovky svíček, pláč a hon na vraha bestii Blesk TV

Matka Elišky již včera uvedla, že má se všemi svými bývalými partnery vynikající vztahy. A ti zřejmě dobře vychází i mezi sebou, v pátrání po vrahovi děvčátka teď spojili své síly.

Fotogalerie
23 fotografií