Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zdrcená matka Elišky: Říkala jsem jí, že s nikým cizím nikam nesmí...

Video se připravuje ...
Autor: simao, ua - 
10. září 2014
11:58

O víkendu oslavila Eliška s maminkou 9. narozeniny. Paní Alena zářila štěstím, spolu se synem Martínkem je Eliška to nejcennější v jejím životě. Jenže v úterý se Eliška nevrátila ze školy a ve středu odpoledne byla nalezená mrtvá. Její matka ještě během pátrání poslala zoufalý vzkaz...

 

Celý Klášterec nad Ohří byl na nohou, maminka Elišky do poslední chvíle doufala, že se její blonďatá dcera brzy vrátí. "Nevím, zda je to fáma, ale prý byla viděna, jak odchází s nějakým chlapcem," napsala ustaraná matka na Facebooku.

Jedna z Eliščiných spolužaček prý paní učitelce popsala, že dívenka odešla pryč s cizím pánem. "Údajně si ji měl odvíst nějaký pán v černém triku s dlouhým rukávem a otrhanýma džínama," řekla Alena. Kdo by to mohl být, prý netuší.

Video Eliščina matka Alena promluvila o zmizení své dcery - Blesk - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

"Nevím, jestli ho znala. Nechápu to, snažila jsem se ji učit, ať s nikým nikdy nikam nechodí. Bojím se, že ji unesl," řekla paní Alena novinářům. Pokud se tak skutečně stalo, má jediné přání. "Aby mi jí vrátil živou a zdravou. Teď jí byl oteprve devět, měla narozeniny," dodala před kamerou.

Kromě Elišky má Alena i syna Martina. S dcerou oslavila její narozeniny v neděli 7. září. "Dnes je to devět let, už tak dlouho je ze mě šťastná maminka a svoje děti miluji nade vše a vím, že i ony mně. Takže Eliško, už jen 9 a budeš dospělá. Ty a Martínek jste to nejcennější, co mám," rozplývala se před několika dny Alena na Facebooku... S otcem Elišky prý paní Alena nežije, Blesku dnes však řekla, že mají s bývalým dobré vztahy.

Video Zdrcená maminka Elišky (9): Paní Alenka o pátrání po své dceři - Blesk - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

"Nevím nic, akorát tady byla nějaká paní, že tady někde na sebou slyšela nějaký dětský pláč, tak se tam byla podívat. Říkali, že to půjdou prověřit," řekla paní Alena. Verzi, že se holčička někde ztratila, nevěří. "Eliška ví, kde bydlí, Eliška to tady zná. Takže Eliška by si řekla sama, kam chce odvézt," dodala vyděšená matka. Pátrání po Elišce bylo ukončeno ve středu po 16. hodině.

bastapasta ( 11. září 2014 17:10 )

Léčebna v Bohnicích byla před časem vyplavena, takže archiv nedisponuje záznamy. To poslouží lecjakému darebovi. a příslušný soudce se vyjádří zcela nesoudcovky, že přeci nebude řešit vyplavený blázinec. A darebák se směje.

cernykondor ( 11. září 2014 17:07 )

Dnes se říká "právní způsobilostt",nikoli již svéprávnost, nebo nesvéprávnost. Nyní jipro změnu nechtějí nikomu udělit, byť je to někdy v jeho zájmu a zájmu rodiny. Dříve to byklo moapčně, bylo to snadné. Nyní zase ti, co mají dlouhé prsty atakuji seniory s psychikcou poruchou a berou jim majetek. Rodina s e nedovolá, protože i znalec může být ovlivněn a vždy se hledá to snadnější řešení. Senior je v pořádku, ač v minulsoti léčen pro trvalou psychickou poruchu, a hotovo. Darebák se může smát v jebo bytě za pár korun.

cernykondor ( 11. září 2014 17:01 )

Není možné přejít rychle a bez problémů z budování komunismu do budování kapitalismu. Zvlčilá společnost s vlki, ze kterých byla vůle vytvořit co nejrychleji kapitalistickou třídu, o kterou s e politici budou opírat.Co nejrychlejia bez ohledu na kvalitu jedinců. Tak jak to mohlo asi dopadnout,že?

cernykondor ( 11. září 2014 16:57 )

Matkou je samozřejmě ta, co se o dítě stará, a má k němu cit, nikoli ta,co ho odloží. Nemusí být vždy ale špatná žena, může mít důvody. Nic neházejte do jednoho pytle. Raději nikdy.

cernykondor ( 11. září 2014 16:54 )

Nevím, je divné že ji nenašli dříve. Tolik lidí a psů ji hledalo. Nenašli stopu? Potom ji odkryla divoká prasátka.To je divné, jelikož tedy nebyla příliš hluboko a psi měli najít stopu. Též mě napadlo, že ji tam zakopal někdo až dodatečně, aby to bylo na Tomka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání