Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku brutálně zkopal přítel, ona ho kryla: Přepadli mě, tvrdila

Dívku napadl její přítel. Ona ho kryla - ilustrační foto
Dívku napadl její přítel. Ona ho kryla - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim - 
3. září 2014
11:41

Když mladá žena (18) z Lounska přišla na pohotovost, tvrdila, že ji přepadli, zmlátili a okradli. Ukázalo se, že si to však vymyslela, aby chránila přítele, který ji prý už delší dobu týrá.

„Dívka utrpěla mnohočetná poranění hlavy, levého zápěstí a pravé poloviny hrudníku," uvedla pro server iDnes.cz policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Násilníkem ale nebyli žádní lupiči, ale dívčin vlastní přítel. Jak zjistili policisté, muž svou partnerku, s níž žije ve společné domácnosti, týrá už delší dobu. Běžně ji tluče pěstmi a dokonce do ní kope. Zatímco byla dívka v nemocnici, muž byl vykázán z bytu a obviněn. Hrozí mu až osm let vězení.

kradousek ( 4. září 2014 07:08 )

lalia ( 3. září 2014 14:03 )

Nechápu,proč to ty ženy dělají.

salto ( 3. září 2014 13:34 )

moiaza ( 3. září 2014 13:08 )

Typická ženská povaha. Husa zůstane husou celý život. Stejně jako z Kalouska nikdy nebude ekonom. Bohužel, už asi ani chemik.

akko ( 3. září 2014 12:34 )

...no to je ale p.i.p.k.a...s takovym magorem zit a jeste ho kryt...nemam slov...chlap,kterej sahne na zenskou je slaboch a mel by zit v isolaci... ikdyu ale nevime,jestli mu neco neprovedla...ale i tak,biti neni reseni...a kdyz si predstavim,ze se s nim musi i milovat..?!..nechapu ji...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání