Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEO: Zavraždila své dvě novorozené dcery: Dostala 20 let!

Autor: ljš, ČTK, jp - 
2. září 2014
14:13

Dvakrát porodila a dvakrát bezcitně vraždila! Po činu se chovala, jako by se nic nestalo a s partnerem si dokonce pořídila pejska, kterému říkala "naše miminko". Královéhradecký soud dnes poslal jedenadvacetiletou Lucii K. na 20 let za mříže.

Zatímco oba porody a vraždy popisovala obžalováná Lucie K. (21) v soudní síni zcela bez emocí, po vynesení rozsudku, který ji poslal na dvacet let za mříže, se rozplakala. Potvrdila tak slova znalců, kteří ji popsali jako zcela bezcitnou a soustředěnou pouze na sebe.

Včera se navíc dokonce dožadovala trestu pro svého expřítele, který jí pomáhal zbavit se tělíčka druhé dcery. „Jsem přesvědčená, že trest si zasloužím, ale nechápu, proč v druhém případě není potrestaný i můj přítel,“ stěžovala si. Tvrdila také, že vraždila mimo jiné proto, že se otce svých dětí bála. Z jejího facebooku je přitom patrné, že se s ním po druhé vraždě zasnoubila a společně si pořídili pejska. "A miminko je doma :)," komentovala tehdy jeho fotku.

Video Vražedkyně miminek - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

Obě děti ukryla

Podle obžaloby Lucie K. v březnu 2012 v kabince autobusového nádraží v Jihlavě po utajovaném těhotenství porodila živé a životaschopné dítě, které odnesla do keřů u silnice. Druhý den se pro tělo vrátila a ukryla pod schodištěm v domě.

V roce 2013 porodila dítě v koupelně. Poté podle spisu neposkytla dítěti potřebnou péči a vložila ho do několika plastových tašek. Následně ho společně s přítelem odvezla k rybníku na Havlíčkobrodsku. Těhotenství žena před okolím tajila a k lékaři nechodila.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání