Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zbili ho a věznili na chatě: Mladík přitom krvácel do mozku

Útočníci mladíka zbili kvůli 16 tisícům.
Útočníci mladíka zbili kvůli 16 tisícům.  (Autor: Policejní deník)
Autor: dce - 
29. srpna 2014
21:08

Kvůli dluhu pár tisíc brutálně zbila trojice mužů mladíka ze Šumperka. Vážně zraněného ho pak drželi v chatě v lesích. Později mladíka zastrašovali i v nemocnici. Útočníkům teď hrozí až dvanáct let ve vězení!

Šestnáct tisíc. To je očividně cena, za jakou je člověk ochoten někoho zbít málem k smrti. Tolik totiž jeden z útočníků mladíkovi dlužil. Najal si dva kumpány, kteří mu s děsivým nápadem měli pomoci. Mladíka vylákali do bývalé restaurace v lese za Šumperkem, pod záminkou, že se s ním chce bývalá přítelkyně zase dá dohromady, uvedl server idnes.cz. Zneužitá dívka prakticky hned utekla.

Na samotě mladíka nejprve začali nutit k podpisu potvrzení, že je dluh smazán. Pak ho znenadání začali brutálně bít dřevěným hranolem, dokud mladík neskončil v bezvědomí. S těžkými zraněními ho odvezli na chatu, kde ho drželi dva dny. Poté ho odvezli k telefonní budce, aby svou matku ujistil, že je v pořádku.

Odsud ho vzali domů k jednomu z útočníků. Jeho matka – zdravotní sestra – mladíka ošetřila, ale sanitku nezavolala. Přesto ji policie stíhat nebude! Když se mladík po třech dnech konečně dostal domů, jeho matka mu okamžitě zavolala záchrannou službu. V nemocnici zjistili, že trpí zlomeninou lebky, krvácením do mozku a dalšími zraněními.

Útočníci ale měli ještě tolik odvahy za svou obětí chodit do nemocnice a vyhrožovat mu, jestli je udá. Mladíkova matka si myslela, že kamarádi ho v nemocnici navštěvují, protože jim na něm záleží. Mladík byl dokonale vystrašený – vše policii řekl, až když byli pachatelé dopadeni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání