Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čarodějnice porodila dítě a pak ho spálila v kotli! Jak soud vražedkyni potrestá?

Autor: dce - 
27. srpna 2014
13:28

Není nic krutějšího než zabít vlastní dítě, zvláště když je čerstvě narozené. Jana F. (33) zločin už tak odporný dotáhla na novou úroveň – čerstvě narozené dítě hodila do kotle na tuhá paliva a pokračovala v životě jako by nic. Ve středu u soudu vyšla najevo šokující informace - dítě bylo po narození živé!

Jana F. porodila dítě v noci z 2. na 3. října. Přerušila pupeční šňůru a dítě hodila do kotle, kde jeho tělo spálila. O tomto hovoří jasné důkazy – policisté našli v kotli malé zbytky kostí, na podlaze místnosti pak krev. Obžalovaná i svému lékaři však tvrdila, že se dítě narodilo mrtvé, prohlásila ovšem, že tělo i s placentou odnesl její bratr neznámo kam.

U výslechu ale jedna z jejích kolegyň z práce prohlašovala, že jí Jana řekla, že potratila. Její bratr po ní údajně hodil židli a ona o dítě přišla. Žena o těhotenství lhala již mnohokrát předtím – tvrdila, že je v očekávání, i když nebyla. Když naopak dítě čekala, vše skrývala.

Zda se dítě narodilo mrtvé, nebo živé, nebylo dlouho známo, z kostí totiž odborníci tuto skutečnost určit nedokázali. U středečního soudu ale odborník oznámil, že dítě se narodilo živé - matka ho tedy zabila zvlášť krutým způsobem. Navíc nad svým činem neprokázala žádnou lítost.

Průběh středečního soudu zatím nebyl zveřejněn, soudce si však kvůli rozsudku nechal do druhého dne čas na rozmyšlenou. Ženě hrozí 15 až 17 let až výjimečný trest za obzvláště brutální vraždu.

berlin71 ( 27. srpna 2014 18:32 )

radi:Moje Matka narozdil od te tvoji nikdy z rusakama nemrdala .Moje matka je jedna krasna zena ktera dala zivot trem detem . Cely zivot pracovala v nemocnici a starala se o takove svine jako je kuprikladu tvoje matka .Ta kurva nakazena.Nesrovnavej tvoji matku tu *** komunistickou z moji mamou bstarde

berlin71 ( 27. srpna 2014 17:58 )

radi Ty zasrana svine ja tu vasi repuplikuu nepotrebuju . Nikdy bych tam nechtel zit . Jsem vdecnej za to ze jsem se nenarodil jako Cech , Ty vase argumenty jsou smesne . Ty Ceska svine vzdyt kradete po cele evrope vice nez Cigani ,Rumuni,Bulhari. Jste pakaz a nic jineho zkurvena . A nikdy v zivote vam skurvencum Ceskym nepodam uz pomocnou ruku necham vas tu chcipat v zime na ulici v Berline . Ty zijes kurvo ve svem ? Romove jsou u vas doma maji stejna prava i povinosti. Tvoje matka ta ceska komunisticka cubka ti dala tuhle vychovu.

babetku ( 27. srpna 2014 16:27 )

Souhlasím.

babetku ( 27. srpna 2014 16:26 )

Když Vám to stačí, Vaše věc. Já jsem teda toho názoru, že když někdo chce v Čechách žít,měl by také česky umět. A když jste spokojený se svojí češtinou, tak se ale pak nedivte, že budete na věky věků za toho blbějšího.

berlin71 ( 27. srpna 2014 15:59 )

berlin71:Statnise jsem z Cestiny neskladal a ani nechci to jak a co vam Cechum pisu me staci .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání