Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři ženy chtěly pomstít nevěru manžela jedné z nich. Vzaly si meč, pálku a poleno...

Agresorky byly ozbrojené kordem i basebalovou pálkou.
 (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
27. srpna 2014
10:20

Rozhněvaná skupina tří žen ve věku 57, 30 a 25 let způsobila pořádný poprask před panelákem v Pardubicích - Polabinách. Rozzuřené dámy chtěly, ať z domu vyjde ven obyvatelka jednoho z bytů, která měla mít poměr s manželem jedné z agresorek. Žena samozřejmě zůstala doma a na podařenou skupinku zavolala policisty.

Rozběsněná skupinka se dožadovala, ať žena vyleze ven a nechá se zabít. Agresorky byly přitom originálně ozbrojené. Jedna z nich v ruce třímala historický kord, další basebalovou pálku a poslední se oháněla kusem dřeva.

„Urážky i hrozby zabitím padaly dokonce i v přítomnosti policistů. Všechny tři podezřelé z výtržnictví a z nebezpečného vyhrožování byly zadrženy a eskortovány do budovy policie,“ řekla listu Právo mluvčí pardubické policie Eva Maturová.

„Celkem ochotně se přiznaly a shodně uvedly, že důvodem jejich počínání byla nevěra a obava ze ztráty manžela jedné z nich. Za podezření ze spáchání výtržnictví a nebezpečného vyhrožování byly všechny tři obviněny. V případě prokázání viny jim hrozí až tříleté vězení,“ doplnila mluvčí.

petrkramnypresident ( 27. srpna 2014 16:25 )

Je fakt, že historický kord se v cikánském pelechu těžko najde...

sores ( 27. srpna 2014 16:08 )

 Kristepane, žádný nevěrný chlap za to nestojí o něj bojovat. Za prvé ho nemá jenom ON a za druhé by to bylo pod mou úroveň tahat se o špínu! Lidská blbost je nesmrtelná.

naidka ( 27. srpna 2014 11:15 )

mrdouna hlavně!

e.44 ( 27. srpna 2014 11:11 )

Proč je na ilustračnim obrázku bílá ženská, když už od včerejška je veřejnym tajemstvim, že to byly cigny? A že jim hrozej tři roky? To už by musel bejt dávno celej cikánov v kriminále, jelikož tohle je jejich běžný chování, kam se na ně hrabe "Itálie".

cityjail ( 27. srpna 2014 11:09 )

More,ty budeš *** muj manuš? Hoj,aby tě rakchovina točila...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání