Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestra Věra M. prý zabila trpící pacientku s rakovinou: Byla to eutanazie?!

Autor: shp - 
26. srpna 2014
18:27

Sestra Věra M. (50), která prý zabila draslíkem pacientku trpící nevyléčitelnou formou rakoviny, prý nejspíš prováděla v Česku nelegální eutanazii! Podle listu MF Dnes se údajně policistům přiznala, že chtěla ukončit trápení na přání smrtelně nemocné ženy.

Čím dál tím víc indicií naznačuje, že Věra M. provedla v Lužické nemocnici v Rumburku tzv. eutanazii. Pacientku zabila podle lékaře Petra Vondráčka tak, že pacientce na onkologickém oddělení nepíchla draslík do infuze, jak by měla, ale přímo do žíly, což ji zabilo.

„Žena trpěla rakovinou a podle lékařů měla před sebou posledních pár dnů života. Sestra policistům údajně sdělila, že na přání pacientky chtěla její utrpení zkrátit,“ napsala MF Dnes.

Eutanazie je však v Česku nelegální a je posuzována jako vražda. Policie pojala podezření, že Věra M. se mohla k podobnému rozhodnutí uchýlit již v minulosti, a tak nyní prošetřuje další podivná úmrtí. A těch je dalších deset!

jana999 ( 27. srpna 2014 10:21 )

co ty víš, jestli bys vydržela, kdyby do tebe někdo hustil at mu pomůžeš. Nevěřím tomu, že jí to bavilo.

jana999 ( 27. srpna 2014 10:18 )

no problém je, že u nás by se potom vraždilo kvůli majetků a ne, že ten člověk trpí, podívejte se kolem sebe, vždyt to co chodí do parlamentu, by bylo na západě dávno v kriminále. Jinak mi je té sestřičky líto asi podlehla prosbám a ted za to bude pikat.

nm48 ( 27. srpna 2014 07:15 )

těm blbům kteří odsuzují eutanázii bych přál aby v bolestech umírali,jak je vidět ani doktoři nejsou schopni těžce nemocným jejich odchod s tohoto světa ulehčit ,samozřejmě nemohl by o tom rozhodnout jeden lékař

hops.1 ( 27. srpna 2014 00:07 )

a mne?

arimi ( 26. srpna 2014 23:33 )

nejspíš jo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání