Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sestra Věra M.: Těžká hlava policie! Důkazy jsou asi znehodnocené

Autor: uá, rap - 
24. srpna 2014
20:30

Policisté mají těžkou hlavu. Dokázat úmysl zdravotní sestře Věře M. (50), která je od pátku ve vazbě kvůli podezření, že v rumburské nemocnici vraždila, nebude prý vůbec jednoduché. Důkazy chybí nebo jsou zřejmě znehodnocené.

Co zkušenou sestru vedlo k tomu, že těžce nemocné pacientce píchla draslík přímo do žíly, místo do kapačky, zatím stále není jasné. Lékař Petr Vondráček, který její chybu odhalil, ji zpočátku považoval jen za profesní pochybení. Uvedl, že se sestry zeptal, zda byl draslík v infuzi, a ona řekla, že ano. Testy, které nechal udělat, podle jeho slov odhalily, že lhala. Druhý den vše ohlásil nadřízeným a z odpadků vyndal důkazy, infúzní láhev a set a výsledky rozborů, které tam mezitím někdo zahodil. Jak Nedělní Blesk ale zjistil, tím, že s těmito důkazy manipuloval mohl je znehodnotit.

Policisté nic z toho nechtějí komentovat. Omezili se pouze na strohé konstatování, že sestra je podezřelá z vraždy pacientky a je ve vazbě.

evita5555 ( 25. srpna 2014 14:27 )

Keby si mal rakovinu v poslednom štádiu by si bol rád, ak by sa taká sestra našla a keby si ju poprosil, aby ti pomohla, tak by ti pomohla, lebo je jedno, či niekto zomrie v stredu alebo v piatok.Ale pre teba by bola lepšia streda, ver mi.

japos22 ( 24. srpna 2014 21:50 )

wallster ( 24. srpna 2014 21:37 )

to říkám, jestli se sestra nepřizná a má dobrého advokáta, bude volná. doktor si údajně zahrál na detektiva ale sám si nakadil do bot.

lunatic ( 24. srpna 2014 21:29 )

Pořád váhám,zdali nelze ke slovu vražda přiřadit synonymum nedobrovolná euthanasie ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání