Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pacientce píchla draslík: Už se hlásí rodiny podezřele mrtvých z rumburské nemocnice

22. srpna 2014
12:12

Sestra Věra M. (50) z rumburské nemocnice obviněná z vraždy pacientky (†70) má možná na svědomí další oběti. V nemocnici pracovala 3 roky, během kterých údajně došlo k dalším 11 podezřelým úmrtím. Policie je nyní prošetřuje. Deníku se ozvala žena, která tvrdí, že letos v květnu za podivných okolností zemřel její tatínek. Bylo mu 68 let.

„Tatínek krvácel do zažívacího traktu. Byla jsem u toho. Bylo to ale celé podivné, neboť den předtím byl na vyšetření a tam se nic neprokázalo," říká žena, která si nepřála zveřejnit své jméno.

Není zdaleka jediná, kdo si na nemocnici stěžuje. Na sociálních sítích se objevila řada komentářů lidí, kteří mají s nemocnicí v Rumburku špatné zkušenosti.  „Za pět minut dvanáct jsme převezli manžela se srdíčkem do Liberce… Tam nechápali, proč ho Rumburk neposlal hned. By ho nechali umřít. S trombem v srdci ho poslali zpět domů,“ píše na Facebooku šokovaná žena.

Policie sestru obvinila z vraždy

"Krajští kriminalisté na základě trestního oznámení vyšetřují případ úmrtí pacientky v Lužické nemocnici v Rumburku. V této souvislosti zadrželi 50letou ženu, která ve zdejší nemocnici pracovala. Policejní komisař jí sdělil obvinění z trestného činu vraždy,“ uvedla v pátek dopoledne policejní mluvčí Veronika Hypšlerová.

Jaké máte zkušenosti s Lužickou nemocnicí v Rumburku vy? Napište nám je na Facebook, pošlete mailem na tip@blesk.cz, nebo zavolejte na telefonní číslo 724014586


 

xcarodejka ( 22. srpna 2014 14:04 )

Neplácej. Vraždit může i mladice s andělskou tvářičkou. Kdyby to bylo tak jednoduché rozpoznat co má kdo v hlavě. Bohužel morálka klesá, vládnou peníze a tak se musím člvoěk bát i doktorů. Mnoho lidí se honí jen za penězi a v tom duchgů vychováváme i děti. není čas na citovou výchovu a vychováváme je jen pro konzumní způsob života. Nebude to bumerang?

honad ( 22. srpna 2014 12:50 )

Schválit zákonem eutanázii? To by byli zlikvidováni všichni důchodci a těžce nemocní.Vždy by se našel důvod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání