Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tento muž stáhl dívce legíny a začal ji osahávat. Školačku zachránila teta

Tento muž osahával na ulici v Jihlavě dívku
Tento muž osahával na ulici v Jihlavě dívku  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
21. srpna 2014
17:00

Obrovské trauma si z letošních prázdnin odnese nezletilá dívka, kterou přímo na ulici začal svlékat a osahávat asi čtyřicetiletý muž. Školačku zachránila její teta, pachatel ale utekl a policie po něm intenzivně pátrá.

Jihlavští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který dne 18. srpna kolem šestnácté hodiny obtěžoval nezletilou dívku na ulici Benešova v Jihlavě.

Dívka stála před obchodem a čekala na svoji tetu, která v prodejně nakupovala. "Neznámý muž k ní přistoupil a klekl si k ní. Poté jí levou rukou stáhl legíny a obnažil jí částečně levý bok. Pravou rukou se přitom dotýkal dívky na obnažené části boku," popsal inspektor Martin Dušek, jak k napadení došlo.

Naštěstí v tom okamžiku vyšla z prodejny teta dívky a muže okřikla. Úchyl z místa poté rychle odešel. Žena ho pronásledovala na ulici Dvořákova, kde se ho snažila zadržet. Muž jí ale utekl směrem k autobusovému nádraží.

"V souvislosti s touto událostí kriminalisté pátrají po asi čtyřicetiletém muži, hubené postavy, vysokém přibližně 170 centimetrů. Muž měl kratší tmavé vlasy. Na sobě měl oblečeny tmavé rifle a sportovní zateplenější šusťákovou bundu černé barvy. Na zádech měl batoh," uvedl Dušek. Pokud máte o hledaném jakékoli informace, kontaktujte linku 158.

salto ( 22. srpna 2014 09:39 )

andreslawicky???

abcd.adcb ( 21. srpna 2014 18:13 )

Vypadá jako ten výkal wimr.

milovnikplesku ( 21. srpna 2014 17:31 )

Asi mas pravdu cece i ten kastrol uces na to vypada

vrahrychtar ( 21. srpna 2014 17:27 )

 pokud bezel na autobusak tak to musi bejt nejakej vesnickej buran

milovnikplesku ( 21. srpna 2014 17:22 )

Myslim ze autor tohoto clanku redaktor dementniho Plesku soudruh Autor: ljš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání