Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena, kterou tyran dva měsíce věznil ve svém bytě: Držel mě svázanou a bodal nůžkami

Autor: mor - 
14. srpna 2014
17:16

Trauma do konce života bude prožívat mladá maminka (26), která během posledních dvou měsíců zažila peklo. V jáchymovském bytě ji totiž věznil tyran Gusta (43). Jak se Blesku žena svěřila, držel ji svázanou, bodal nůžkami a mlátil tyčí.

Na šíleného Gustu mladá žena narazila právě v Jáchymově, když byla na návštěvě u své sestry. Gusta se do ní zakoukal a pozval ji k sobě domu. „Zamknul mě tam a nepustil ven. Svázal mě a do pusy mi strčil hadr, abych nemohla volat o pomoc,“ svěřila se žena, kterou tyran znásilňoval a fyzicky trestal.

„Mlátil mě tyčí od záclony a obuškem. Píchal do mě nůžkami,“ pokračuje a při tom na svém těle ukazuje ohromné modřiny. Po ženě se nikdo nesháněl. Svým známým totiž musela po telefonu, který ji držel u ucha, říkat, že je u svého milence a má se dobře. Gusta ale najednou zkontaktoval jejího přítele a požadoval po něm výkupné.

O tom se dověděla i policie, a tak k jáchymovskému domu několikrát přijela. „Neotvírali jsme. Až teď v sobotu se mi podařilo policii otevřít a skočit k nim do auta,“ dodala. Strážci zákona muže poté, co hrozil, že se upálí, chytli. Ve středu ho soud poslal do vazby. Ve vězení může strávit až 10 let.

jsemtady ( 15. srpna 2014 09:01 )

Kecá, šla tam dobrovolně šlapat! Nechala tady druha s pěti dětma a šla si vydělávat pí.čou. Měla smůlu , že narazila na pasáka, kterej se do ní zbláznil-nevím proč. Jedno -šestý dítě má na Slovensku v děcáku. Velice povedená rodinka. Dělala to tak každý rok!! Nikdo s ní v rodině druha nemluví a děti dostal soudně do vlastní péče. Bude mu na ně platit 10 000 měsíčně alíky. Má nejvyšší čas opět začít šlapat!

vrahrychtar ( 14. srpna 2014 23:33 )

vykupuji cikany do moji restaurace na maso. $100 za kus

aranka.erbova ( 14. srpna 2014 23:24 )

aranka.erbova ( 14. srpna 2014 23:23 )

dyskrymynaclja ( 14. srpna 2014 22:44 )

jediná cesta je zálít Arankám ty chamajdy vřelým asfaltem aby se nemnožily

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání