Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svědectví dívky, která Marušce dávala první pomoc: Grázla z BMW nezajímalo, že ji zabil!

10. srpna 2014
20:01

Když černé BMW na zastávce srazilo Marušku (†21), stála jen dva metry vedle ní.  Neváhala ani vteřinu a okamžitě šla zraněné dívce pomoct. Zatímco jí Jana dělala masáž srdce, grázl utíkal. „Nezajímalo ho, jestli se tu někomu něco stalo. Musel vědět, že někoho srazil,“ popsala televizi Nova svědkyně.

„Mohla tady stát dvě minuty, maximálně pět minut. Měla jsem sluchátka v uších, přesto jsem slyšela pískání pneumatik hodně nahlas a úplně jinou hudbu. Bylo vidět, že auto nemá vůbec pod kontrolou. Vypadalo to jakoby auto ovládalo řidiče, ne řidič auto,“ řekla televizi svědkyně, podle které se Marek P. přiřítil rychlostí kolem 100 km/h.

Když ve 4.35 ráno vlétlo BMW na chodník, Maruška nemohla v takové rychlosti zareagovat. Janě zachránilo život, že několik vteřin před tím popošla o pár metrů blíž k přístřešku. Neovladatelné auto projelo jen pár centimetrů od ní. „Zahájila jsem srdeční masáž,“ říká statečná mladá žena. Přesto že záchranka byla na místě za tři minuty, ani jim se ji už nepodařilo oživit.

Video  Zprávy: Svědectví o zabijákovi z BMW, chutě Ochotské a šikana v rodině!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Marušku uložili k babičce a dědečkovi

Nenápadnou vesničku u středočeských Sedlčan v sobotu zaplnilo přes 200 lidí. Blízcí i známí přišli Marušku doprovodit na její poslední cestě.

Po smutečním obřadu v kostele Sv. Jana Nepomuckého ve Svatém Janu se bolestí zdrcená rodina i známí ve špalíru přemístili na místní hřbitov. Bílou rakev nesli Maruščini kamarádi na ramenou až k vyhloubenému hrobu.

Tragicky zesnulou dívku pochovali vedle jejího dědečka a babičky a dalších příbuzných z maminčiny strany. Právě ona totiž ze Svatého Jana pochází. Poslední sbohem Marušce, píše se na jedné z mnoha vzpomínkových stuh. Hrob zakryly desítky květin a věnců.

sipo ( 12. srpna 2014 17:09 )

Chápeš vůbec, co tady píšeš za plky ??? Zkus se alespoň trochu vžít do pocitů její rodiny -...

sipo ( 12. srpna 2014 16:52 )

Jestli to ti přijde k smíchu , tak jsi vážně duševní mrzák !!!!!!!!!!!!!!

sipo ( 12. srpna 2014 16:50 )

ty debile , meleš tady akorát sračky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sipo ( 12. srpna 2014 16:50 )

ty debile , meleš tady akorát sračky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sipo ( 12. srpna 2014 16:46 )

Rozhodně ale nezdrhla a snažila se pomoci , ne jako ten ......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání