Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po devíti letech dopadli vraha podnikatele: Udělal jsem to, přiznal. Pak ale vše popřel

Martin B. (37), obivněný z vraždy se umsíval na svou přítelkyni a otce
Martin B. (37), obivněný z vraždy se umsíval na svou přítelkyni a otce  (Autor: Blesk - Slávka Červená)
Autor: sč - 
7. srpna 2014
15:30

Udělal jsem to. Přiznal se letos po dlouhých devíti letech při výslechu v Praze Martin B. (37) z Otrokovic, který je obžalován z vraždy podnikatele Pavla Nevařila (+29).

Před soudem to ve čtvrtek potvrdili dva členové policejní eskorty, kteří Martina B. doprovázeli. „Převzali jsme ho na letišti v Ruzyni. Měl pouta a černé brýle. Ty mu byly sundány po převozu na místo," popisovali policité. "Udělal jsem to, já jsem to udělal. Řekl při výslechu,“ řekli nezávisle na sobě.

Martin B. poté ale vše popřel a zapírá dodnes. Podle obžaloby měl podnikateli 30. žáří 2005 praštit do hlavy a uštědřit mu 30 bodných ran první noc, kdy spal v novém bytě. Líčení bude pokračovat počátkem září.

Expřítelkyně (30): Mlátil mě

U soudu dnes vypovídala i expřítelkyně Martina B.„Byli jsme spolu čtyři roky. První dva to byl zlatý chlap. Bohužel jsem nepoznala, že bere drogy. Pak začal šíleně žárlit. Mlátil mě rukama, šňůrou, nástavcem na vysavač, vlasy mě řezal nožem, pořezaná jsem byla i já,“ řekla Blesku a ukázala jizvy na kloubech prstů pravé ruky i jinde po těle.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání