Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okradl barmanku a zbil ji půllitrem od piva. Ten si pak odnesl i s lupem!

Autor: dce - 
7. srpna 2014
05:00

V první půlce července se neznámému muži z Brna zachtělo si přivydělat. Místo slušné práce se ale rozhodl přepadnout barmanku v herně a ukrást jí hotovost ve výši padesáti tisíc. Při tom ale barmanku brutálně zmlátil. Žena skončila s těžkými zraněními v nemocnici.

Muž, který bar přepadl, měl podle serveru novinky.cz vše velmi dobře promyšleno. Na zahrádce si dal pár piv, aby obhlédl situaci. Po chvíli vstoupil do herny, kde mladou barmanku požádal o rozměnění dvoustovky. Dívka, která dotazem nebyla rozhozená, mu chtěla vyhovět. V tu chvíli ji ale muž hrubě napadl skleněným půllitrem.

Poté ženu zamkl na záchodě. Odcizil část hotovosti, to mu ale nestačilo. Z barmanky chtěl dostat, kde schovává další peníze. Vytáhl jí do skladu, kde jí opět zbil. Nakonec hernu opustil s padesáti tisíci korunami a sklenici, kterou barmanku mlátil.

Nebyl to však jeho první lup. V témže baru se objevil už tři dny předtím, kdy se mu nepozorovatelně podařilo ukrást číšnickou peněženku i s jejím obsahem. Lup mu ale nevydržel příliš dlouho. Podle popisu barmanky i záznamů z kamerového systému jde o muže ve středních letech, asi 180 cm vysokého, neupraveného vzhledu s delšími světlými vlasy.

slider ( 8. srpna 2014 05:09 )

Nenavidim nasili proti zenam. Zeny, ozbrojte se! https://www.youtube.com/watch?v=Umj_iT7k0uY

zaviracispendlik ( 7. srpna 2014 11:10 )

smažený zrovna nevypadá

zabibol ( 7. srpna 2014 09:57 )

Nechce dělat? Asi komunista!

pepen ( 7. srpna 2014 08:12 )

Sekat pazoury šmejdům-jak to dělali dříve!!!!!A spřísnit tresty-v tomto státě nebude nikdy pořádek!!!!!Zákony a soudy k hovnu!!!!!Policie nemůže nic!!!!Parchant zabije zdrogovaný v autě 21-letou dívku.Dostane 9 let na půklu ho pustí domů a rodiče dívky jsou vyřízeny!!!!Život mladé dívky v hajzlu,kvůli takovým parchantům!!!!Obnovit trest,,smrti,,a bude klid!!!!Oni si to rozmyslí !!!!!

monza ( 7. srpna 2014 08:05 )

Hov-no,ne zoufalství,můžeš se vsadit,že jde za 1.-o smažku co potřebuje prachy na drogy,nebo 2.- o gemblera!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání