Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrcený přítel sražené dívky: O nehodě jsem se dozvěděl z internetu

Autor: dce, sch - 
6. srpna 2014
15:25

V úterý ráno skončil tragickou nehodou život mladé Marušky (21). Při čekání na autobus na brigádu, ji srazil Marek P. (24) a zbaběle z místa činu utekl. Život se tak změnil mnoha lidem. Mimo jiné i Jáchymovi, příteli mrtvé dívky. Ten se o nehodě dozvěděl z internetu.

„Přišel jsem domů, nebyla tam. Tak jsem ji šel hledat. Četl jsem o nehodě na Švandově náměstí, tak jsem tam šel,“ řekl v rozhovoru s redaktorem Blesku. „Byla úžasná. Co já jsem neměl, měla ona a obráceně. Když jsem přijel na místo, tak mi policisté řekli akorát, že už nebylo pomoci. Nic víc nevěděli…“ popsal. Mladík se po zjištění, že obětí je jeho přítelkyně, která nehodu navíc nepřežil, psychicky sesypal.

Mladý pár byl spolu již čtyři roky – sdíleli spolu byt a plánovali svatbu. Maruška, v brzkých ranních hodinách čekala na autobus do Kauflandu, kde v létě pracovala, aby si přivydělala na studia. Místo něj se ale přiřítil Marek P. a po nezvládnuté zatáčce vjel na zastávku, kde Marušku srazil. Dívka těžkým zraněním podlehla. „Byla to milionová holka, tu jen tak nepotkáte. Byla strašně hodná, nikdy mě nenaštvala, byla zlatíčko. Dokonce chodila pomáhat do zdejšího pečovatelského domova,“ popsala se slzami v očích sousedka. 

Podle výpovědi svědků byl Marek P. pod vlivem alkoholu. Když se ale 15 hodin od nehody přišel přihlásit na policejní stanici, testy na přítomnost alkoholu už byly negativní. Pochopitelně. Za odporný čin, od kterého navíc utekl, mu však hrozí pouhých osm let vězení.

vrahrychtar ( 7. srpna 2014 04:01 )

za 20 let

gabreta ( 7. srpna 2014 03:21 )

Tak to tě musí bolet ruka jak hrom. Prostřídej je!!!!

qwerty1805 ( 7. srpna 2014 02:52 )

ty si panic proto si vrah a zas budeš zabíjet

qwerty1805 ( 7. srpna 2014 02:45 )

tak sem kouk na ten jeho facebook a myslim že benga maj kde hledat nappř.JOHNY HERÁK a je tam vyfocených 5 romů nebo PATRIK ŠUKO HERÁK https://www.facebook.com/patrik.herak.5/friends jestli tohle jezdí s taxíkem tak díky za každý nový ráno voni se eště inženýři rádi fotěj.

Jirka1313 ( 7. srpna 2014 01:08 )

Fakt?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání