Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zmlátil Hrůzu, pak zdemoloval auto! Jeden z útočníků už jde před soud!

Autor: ČTK - 
5. srpna 2014
15:53

Nejdřív se svým kumpánem do bezvědomí na ostravské Stodolní ulici zmlátil zpěváka Michala Hrůzu, pak si svůj vztek šel ještě vybít na nedaleko zaparkované auto. Jeden z útočníků jde už nyní před soud!

Zničené zdraví zpěváka Michala Hrůzy, který skončil po jeho napadení s těžkým poraněním hlavy v ostravské nemocnici, mu zřejmě bylo málo. Mladík se jen pár minut poté vydal demolovat zaparkované auto. Ulomil mu zrcátko a poničil lak dveří. Škoda na autě se tak vyšplhala na 15 tisíc korun. Druhý z útočníků na Hrůzu demolování auta jen přihlížel.

"Převzali jsme v tomto případě návrh na potrestání vydaný okresním státním zastupitelstvím. Spis má v tuto chvíli soudce, který rozhodne o dalším postupu. S ohledem na to, že jde o netrestanou osobu, je možné, že rozhodně vydáním trestního příkazu. Je ale možné i nařízení hlavního líčení," uvedl mluvčí Okresního soudu v Ostravě Lukáš Delong. Doplnil, že tento proces nesouvisí s kauzou napadení Hrůzy. "Tento případ bude projednávat Krajský soud v Ostravě," řekl Delong.

Michal Hrůza 16. července vystupoval na ostravském Festivalu v ulicích. Po koncertě trávil čas s přáteli v jednom z barů ve Stodolní ulici. V podniku zůstal ale po půlnoci sám. Později se pak už na ulici dostal do konfliktu se dvěma mladíky ve věku 18 a 19 let. Podle dostupných informací se rvali mezi sebou a Hrůza je chtěl uklidnit. Když se rozhodl zavolat policii, oba zaútočili na něj. Hrůza skončil s krvácením do mozku a v bezvědomí v ostravské městské nemocnici. Tam se podrobil operaci a byl udržován v umělém spánku. Jeho manažerka 29. července potvrdila, že byl probuzen.

Policie oba mladíky z útoku obvinila po několika dnech. Oba skončili ve vazbě. Uvedli, že všeho litují. Tvrdí ale, že si nic nepamatují.

Video Zprávy: Co skrývá zabiják z BMW? A Hrůza už brnká na kytaru! - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

lotardelarei ( 6. srpna 2014 00:10 )

Ano, protože ho znám,vim co je to za arogantního ču..ka a obvzlášt když je nalitej,takže opět opakuji,jenom dostal o co si koledoval už dávno a dobře mu tak.Snad seuž konečně poučí.Teda jestli to přežije

momoko ( 5. srpna 2014 21:00 )

tvoje retardace se ukazuje hned od počátku, to že ti někdo nadává se ti nelíbí, ale že ty sprostě nadáváš Hrůzovi je v pořádku? Prostě jsi dement!!

lotardelarei ( 5. srpna 2014 20:38 )

Máš pravdu,vodbouchnout ho bonzáka,policajty volat na poštuchující se chlapce.Dostal co si zasloužil

hofihofi ( 5. srpna 2014 20:28 )

Ma to hacek, chces rici, ze kdyz uvidis, ze se dva perou spolu a tebe si nevsimaji tak je zapicnes?

lotardelarei ( 5. srpna 2014 20:27 )

Nenadávej mi,když nemáš argumenty tak radši mlč,hysterická čubinko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání