Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestřička-hrdinka z Motola: Zachránila unesené miminko!

Autor: Pavel Schuster, ljš - 
1. srpna 2014
20:06

Jen díky její duchapřítomnosti zřejmě dopadli únosce tříměsíčního miminka! Sestřička Ivana Nečasová (40) rychle zalarmovala nejen nemocniční ostrahu, ale také policii. Blesku popsala, jak k únosu došlo.

„Ona se asi půl hodiny bavila s maminkou toho dítěte, a když šla paní s druhým dítětem do ordinace, nabídla se, že jí miminko pohlídá,“ řekla Blesku sestřička.

Žena pak s miminkem zmizela. O únosu se sestřička dozvěděla až asi o 15 minut později, když vyšla z ordinace, kde už hlouček lidí incident řešil. „Já jsem hned volala ostrahu a dala jim popis té ženy, pak jsem hned zavolala policii. A za šest minut mi volali, že už jí mají,“ popsala napjatou situaci hrdinka celého případu.

Možná nebýt její pohotové reakce a bleskurychlého zásahu policie, byla by žena (34) spolu se svým komplicem (41) na útěku i s tříměsíčním miminkem!

Další podrobnosti o únosu miminka z nemocnice v Motole, čtěte v SOBOTNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU.

deafista ( 2. srpna 2014 13:45 )

Únosci to měli naplánováno skvěle - a co kdyby se jim to podařilo? Co by se pak dělo s miminkem - hrůza mne jímá! Nechci ani pomyslet - že by zde už začly působit jisté gangy? Doufejme, že je policie vezme "na skřipec" a doví se pravdivé důvody!

leeloo ( 2. srpna 2014 11:04 )

nechapu, sestra zalarmovala policii po 15 minutach? vzdyt to by uz museli byt na druhem konci mesta...hloucek lidi to resil v cekarne? to tam jako baby 15 minut sedely a povidaly si, kampak asi ta pani s pujcenym miminkem sla - az kym sestra neotevrela dvere?...matka necha mimino cizimu cloveku?...toz lidi jste blbi nebo co???

lilihell ( 1. srpna 2014 23:44 )

 sestřička super,zachránila to,ale ta máma není normální!nechat hlídat miminko někomu,koho zná půl hodiny,to je mazec!

abcd.adbc ( 1. srpna 2014 23:35 )

PITOMCI SVĚTA http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=343879&sId=&mId=

anka ( 1. srpna 2014 21:55 )

 pani jednala tak jak mela......a patri ji za to velky dik

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání