Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž čistil auto, soused ho brutálně napadl tyčí! Před zraky malého syna!

Romana Kudríka kvůli brutálnímu napadení souseda hledá policie
Romana Kudríka kvůli brutálnímu napadení souseda hledá policie  (Autor: Policie ČR)
Autor: šim - 
21. července 2014
11:25

Jmenuje se Roman Kudrík, je mu 19 let a policie ho hledá pro brutální napadení souseda železnou tyčí! Spolu se svým otcem se na 33letého muže vrhl po slovní potyčce. Bez zjevné příčiny vyprovokovaná bitka se strhla v Brně-Tuřanech navíc před očima syna napadeného muže.

Třiatřicetiletý muž v poklidném sobotním podvečeru čistil před domem své auto. Venku s ním byl jeho malý syn, když k němu přišel devatenáctiletý Roman Kudrík z vedlejší ulice a začal s ním komunikovat.

Muž se ovšem s mladíkem odmítal bavit a poslal ho pryč. Po několika minutách na místo přišel druhý muž, pětačtyřicetiletý otec mladíka, a strhla se slovní hádka.

Vtom se ovšem nečekaně objevil znovu mladík. Měl v rukou tyč a muže bez jakéhokoli varování surově napadl. Do bitky se vložil i otec útočníka. Napadení, při kterém nebohému muži způsobili zranění v obličeji i po těle, natočily bezpečnostní kamer.

Přivolaná hlídka zadržela na místě jen staršího z mužů. Ten je nyní stíhán pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, za který mu může hrozit až desetileté vězení.

Jeho syn je doposud v pátrání a kriminalisté žádají o pomoc i veřejnost. Jakékoliv informace k pohybu či pobytu podezřelého mladíka neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158.

 
Romana Kudríka kvůli brutálnímu napadení souseda hledá policie Romana Kudríka kvůli brutálnímu napadení souseda hledá policie | Policie ČR

zelena.karkulka ( 21. července 2014 22:40 )

Ale tenhle se vytrvalcem nikdy nestane,jedině vytrvalostní disciplína v pobírání dávek a pobytu po kriminálech

zelena.karkulka ( 21. července 2014 22:38 )

On ten Lombroso měl svatou pravdu s tou fyziognomií a kriminalitou Měli ho zavřít na doživotí už jen za ten xicht.Tohle s potivě a slušně živit nikdy nebude.

vasek666 ( 21. července 2014 19:56 )

A potom proč ty hnědočechy nikdo nemá rád.

jahodove_ticho ( 21. července 2014 18:58 )

Chudáci rómáci. Zase jim gádžo ublížil. Rasisticky se s nimi nebavil a pak jim chtěl hlavou rozbít jejich poctivě pořízenou dřevěnou násadu. Útěkem zaútočil na tatínka se synkem. A ještě před zraky jejich dámského doprovodu. Fuj! Hanba! Okamžitě povolat Šabatovou! Uhla! Samkovou! Boka! Dřív než bude pozdě a média to překroutí v nějakou cikánskou kriminalitu nebo podobně...

akko ( 21. července 2014 16:54 )

...uz na prvni pohled je zrejme,ze se jedna o primitiva,ktery nedokaze posoudit dusledky sveho chovani...a ktery je neschopny resit problemy "kulturni formou"...takze: nejdriv zavrit a potom vykastrovat,aby se takova hovada nemohla mnozit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání