Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuálního devianta (24) pustili z ústavu: Po 2 měsících znovu zaútočil

Autor: ljš, zb - 
9. července 2014
10:05

Sexuálně zneužil desetiletou holčičku, pokusil se znásilnit těhotnou ženu a několik dalších, po prodělané léčbě však psychiatři rozhodli o tom, že deviant Karel H. může opustit ústav. Po dvou měsících však muž zaútočil znovu.

Zatímco Karel H. při předchozích útocích nikdy nepoužil zbraň, nyní se jeho agresivita stupňuje. V neděli za bílého dne napadl u výtahu v domě v Tachovské ulici na plzeňském sídlišti Bolevec třicetiletou ženu s nožem v ruce. Ten jí přiložil ke krku a dožadoval se sexu.

Žena ale začala křičet, čímž útočníka vylekala, tak že nakonec utekl. Přivolaní policisté ho pak našli nedaleko místa útoku. Muž byl převezen do věznice a dnes stanul před plzeňským soudem, který ho poslal do vazby.

Se svými sexuálními útoky začal Karel H. v roce 2007. Kdy napadal malé holčičky. „Desetiletou dívku zatáhl do lesa, povalil na zem a zacpal jí rukou ústa, aby nemohla křičet. Pak jí stáhl kalhoty i kalhotky, líbal na genitáliích a snažil se zasunout pohlavní úd do pochvy, což se mu nepodařilo. Poté po ní požadoval orální sex," uvedl podle serveru Novinky.cz tehdy žalobce.

Tehdy dostal sice podmínku, ale v roce 2009 spáchal další sérii napadení, jejichž obětí byla mimo jiné těhotná žena. Trest si proto Karel H. musel odsedět a byla mu nařízena také ochranná ústavní léčba. Z té byl ale bohužel propuštěn před dvěma měsíci...

sores ( 9. července 2014 15:06 )

A tak je to pořád dokola! Proč jim ty p.táky neufiknou proboha. Zmrzačí na celý život oběti život tak co s takovým dobytkem! Všude jinde by za to zvěrstvo šel sedět na doživotí aby už neškodil, jen v hnusném beztrestném rozvojovém Česku na ty dobytky berou pořád ohledy.

jarco ( 9. července 2014 14:44 )

Toto je vážna vec.Ale psychológovia ani psychiatri to nevyriešia,lebo je to boj proti neviditeľnému nepriateľovi.Tento človek je ovládaný sexuálnymi démonmi,a potrebuje vyslobodenie Božou mocou.Potom bude skutočne slobodný.

bubliiinka ( 9. července 2014 13:38 )

proč té kurvě zakrývají ksicht ? parchant jeden jako ve 24 letech dělá takové svinstvo,jsme hloupý stát a každá *** se tu má dobře ..... tvrdší metr ne ně !!!

aneleh71 ( 9. července 2014 12:45 )

Dělaj si z lidí srandu...za skoroznásilnění a zneužití 10leté holčičky podmínku??? Soudce by zasloužil minimálně holí do prd..e

provokaterka ( 9. července 2014 12:21 )

Ráno jeden psal na jedné diskuzi"Až se podruhé narodím, stanu se psychologem. Budu sedět se složkou a na papír si kreslit domečky a květinky. Někdy taky čtverečky a kostičky .... Přitom budu významně pokyvovat hlavou a říkat:" AHAAAA a HMMMM". Nakonec napíšu nějakou zprávu a vyberu za dvě hodiny třeba 9 000,-. Je úplně jedno, jakou zprávu napíšu. Jsem přece psycholog a můj odborný pohled bude všeobecně respektován. Že potom můj klient(pacient?) někoho zabije, znásilní, či pobodá, je úplně jedno... Peníze mám a jinak mě to nezajímá. Takže, být psychologem je prostě paráda. Zodpovědnost žádná, peníze skvělé....PŘÍŠTĚ BUDU PSYCHOLOGEM !!!" Plná pravda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání