Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Muž si v autě prohnal kulku hlavou: Zabil se kvůli nešťastné lásce?!

Autor: shp, Jan Doležal - 
5. července 2014
10:48

Děsivý nález v Horních Počernicích! V zaparkované Škodě Fabii tam kolemjdoucí našel mrtvolu muže. V ruce držel pistoli a z ucha mu tekla krev. Ve voze spáchal sebevraždu.

Policisté na místo činu přijeli dnes dopoledne. V zaparkovaném voze je čekal hrůzný nález. Muž si vpálil kulku do hlavy!Strážci zákona prohledali místo činu, ale nic nenasvědčovalo tomu, že by se nejednalo o sebevraždu.

„V 8:45 na linku 158 volal kolemjdoucí, že našel mrtvého muže ve voze. Ten pochází z Prahy. Policisté našli na místě dopis na rozloučenou, ale vzhledem k tomu, že se jedná o sebevraždu, nebudeme poskytovat další informace,“ řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Spekuluje se, že se muž rozhodl pro drsný odchod z tohoto světa kvůli nešťastné lásce. Co se přesně stalo, ale odhalí až vyšetřování.

czrus ( 6. července 2014 18:55 )

Rozloučení s obyvateli osady Luhanskaja zahynulými při leteckých útocích FOTO http://czech.ruvr.ru/2014_07_05/photo-Rozlouceni-s-obyvateli-osady-Luhanskaja-zahynulymi-pri -leteckych-utocich-7523/

czrus ( 6. července 2014 12:35 )

honza54: czrus články o ukrajině jsou jinde tady překážíš NEJSOU VUBEC ZADNY CLANKI PRO Ukrainu ! USA to zakazala neco mluvit a davat lidem informacii , v celem svete to zakazano , OSN tak ta vubec nic ne zika EU a USA pachaji na Ukraine tresny ciny , zvlastni jednotki doktoru rezu lidi Ukrainy na orhany , a poistevny to plati , to je biznes na miliardy , to je HRUZA LIDI .....

czrus ( 6. července 2014 10:52 )

Uprchlíci z Ukrajiny v táboře v Rostovské oblasti http://czech.ruvr.ru/2014_07_06/photo-Uprchlici-z-Ukrajiny-v-tabore-v-Rostovske-oblasti-5 480/

czrus ( 6. července 2014 09:46 )

KONECNE DOKTORI V NEMECKU MAJI HODNE PRACI ! Ukrainski fasisty dodavaji lidski orhany do nemecka , rezu orhany na obidnavku s ranenych vojaku , pak te vojaki zakopavaji hde se da , bez papiru , stejne to bylo v Juhoslavii , hdis normalni zivi lidi rezali na nahradni dili , do EU a USA . stejne to tet jde na Ukraine vojaki Ukrainskoj armady honi do valki fasisty pravyj sektor , pak ich rezu na orhany ! a dodavaji do EU a do sveta ! HRUZA LIDI HRUZA CO SE DEJE na Ukraine .

lunatic ( 5. července 2014 23:04 )

Těm blízkým ublížil ten dotyčný sám,ne?To taky dejme tomu mohl pilotovat dopravní letadlo a "nechat ho spadnout"kvůli lásce - tohle bylo ohleduplné ... vyjadřovat se je možné k čemukoliv - je nutné si pouze ohlídat,aby to nehraničilo s platnými zákony,myslím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání