Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dal si dvě dávky pervitinu, matku pak málem ukopal k smrti

Petr Neufuss si dal dvě dávky pervitinu a pak svou těžce nemocnou matku, vážící jen 45 kg, málem ubil k smrti
Petr Neufuss si dal dvě dávky pervitinu a pak svou těžce nemocnou matku, vážící jen 45 kg, málem ubil k smrti  (Autor: foto Blesk - Jana Ulrichová)
Autor: uá - 
3. července 2014
17:50

Jen zázrakem přežila běsnění Petra Neufuss (39) jeho matka Ludmila (72). Odmítla mu dávat peníze na drogy a vyměnila zámek u bytu. Pomstil tím nejkrutějším způsobem. Málem ji ubil a ukopal k smrti. Soud ho včera za pokus o vraždu poslal na 16 let do vězení.

Jen 45 kg vážící matku, která se léčila se zhoubným nádorem střev, napadl ve dveřích bytu v Rumburku, kde žila. Bil ji, tloukl s ní o zeď, a když upadla, kopal ji do obličeje a břicha. Když přijeli záchranáři, byla už v bezvědomí. Vrtulníkem byla přepravena do nemocnice v Ústí, kde byla operována. Následky má dodnes.

Petr Neufuss celé jednání sledoval bez emocí. Rozplakal se překvapivě až při výpovědi psycholožky, která zdůvodňovala, jak dospělý člověk, který měl vše, zázemí i dobře placenou práci, podlehl drogám.

Neufuss svého jednání litoval. Rozsudek přijal.

liborzila ( 4. července 2014 02:45 )

zastřelit !!!!

moiaza ( 3. července 2014 21:46 )

Vy ho chcete poslat na šibenici? Havlovo dítě? To snad ne! Havlovy děti se trestat nesmí!

chanel5 ( 3. července 2014 18:55 )

Výborně, přesně to tak vidím. Čechy brzy oplotí jako Indiány a budou je ukazovat jako atrakci. Chlast a drogy zničí celý národ a zbydou jen Cikáni co budou vybírat vstupenky do rezervace. To bude bordel, juchúúúúúú!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání