Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Veroniku (†37) umučil sexuální sadista: Škrtil ji, řezal a dusil

Sadistický vrah po zadržení. Loni v březnu (48) kvůli ukojení umučil matku čtyř dětí Veroniku M. z Vysokého Mýta.
Sadistický vrah po zadržení. Loni v březnu (48) kvůli ukojení umučil matku čtyř dětí Veroniku M. z Vysokého Mýta.  (Autor: archív Blesku)
Autor: jp - 
30. června 2014
06:24

Nebezpečný sexuální sadista Pavel P. (48) stane na začátku července před hradeckým krajským soudem. Loni v březnu (48) kvůli ukojení umučil matku čtyř dětí Veroniku M. (†37) z Vysokého Mýta.

Žena, která údajně pracovala v baru, muže krátce znala. Osudnou se jí stala první březnová neděle, kdy s Pavlem P. jela v autě zřejmě v domnění, že si vyrazí na výlet. Muž si na něj ale připravil elektrický kabel, plastové pásky a nože. Vzrušovalo jej, když Veroniku dusil, kopal ji do hlavy a bodal do hrudníku, břicha i zad. „Dále jí uvázal kolem krku pruh textilie a poté elektrický kabel a jejich utažením ji uškrtil,“ uvádí se v žalobě.

Nahé tělo vrah odvezl na lesní cestu k obci Sklené na Žďársku, kde mrtvolu i její oblečení hodil do příkopu, a přikryl textiliemi a větvemi. Druhý den ji našel hajný. Vůz objevila policie na parkovišti před vysokomýtskou nemocnicí. Muži hrozí výjimečný trest.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání