Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapec (2) se hlavou zaklínil v zábradlí: Hasiči museli použít hydrauliku!

Autor: šim - 
19. června 2014
14:29

Nešťastnou náhodou prostrčil ve čtvrtek teprve dvouletý chlapec hlavu zábradlím na balkóně a nemohl ji dostat zpět. Nepomohli ani rodiče, proto zavolali hasiče. Chlapce vyprostili a za odměnu za statečnost si pak i se sestrou mohl prohlédnout hasičský vůz.

 

 

Nehoda se stala dopoledne na balkóně ve druhém patře obytného domu v Ostrově na Karlovarsku. Rodiče si s pevným zábradlím nedokázali poradit, proto zavolali o pomoc.

 

Na tísňovou linku kromě rodičů volali i další svědci, kteří uvězněného chlapce v zábradlí viděli z chodníku před domem. Ostrovští hasiči si museli ze svého zásahového auta donést do bytu hydraulické vyprošťovací nástroje určené pro vyprošťování zraněných při dopravních nehodách.

 

S použitím rozpínacího nástroje opatrně ve spolupráci s posádkou záchranné služby roztáhli jednotlivá pole zábradlí a chlapce vytáhli ven. Poté zase zábradlí na balkoně opět narovnali. Přímo na místě chlapce zkontrolovala záchranná služba, protože byl v pořádku, mohl zůstat u rodičů.

 

 

Za statečnost při záchranné akce pak chlapci i jeho starší sestře ukázali ostrovští hasiči jejich vybavení a zásahový automobil. Jen aby chlapec, když se mu dostalo takové odměny, nestrčil hlavu do zábradlí znovu...

 

 

kdoasi ( 20. června 2014 13:52 )

Já chcíííí diskuzi u kikoše!!!Plesk porušuje svobodu slova!!!!!

dyskrymynacjia ( 19. června 2014 18:01 )

Vidíš, hned to můžeš vyzkoušet, jen aby si tě nějaký buzík vůbec všiml, že? Možná by se ti hrůzou, jak to dopadne, i postavil, blbe.

dyskrymynacjia ( 19. června 2014 18:00 )

No jo, když jsi blbej a nemáš žádnou pojistku, za to tě tam měli nechat

dyskrymynacjia ( 19. června 2014 17:59 )

Ty si děláš srandu? Vždyť ten moula skutečně hasič vůbec není a jinak, ty si neumíš věci najít na netu? No nazdar... http://www.pozary.cz/clanek/68093-nenechte-se-strasit-bulvarnimi-clanky-v-mediich-hasicum -za-vyjezd-platit-nebudete/ Je to jen jeden snad ze sta článků, ale to se nesmíš spolíhat na informace nějakého místního dementa jako je rádoby "hasič" a občas číst i něco jiného než bulvár... A žádná sranda není zadara, což je v pořádku.

xxxx678 ( 19. června 2014 16:36 )

To se fakt platí...?To by nám řekl vog.ht jak to je(nebo není)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání