Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec zmizelé matky 4 dětí: Byla těhotná, manžel ji znásilňoval!

Autor: Jana Ulrichová - 
16. června 2014
14:16

Jedinou větu pronesl dnes u soudu Pavel Paur, který čelí obžalobě z týrání své záhadně zmizelé ženy Jany: „Je to samá lež!“ Reagoval tak na výpověď svého tchána, který u soudu uvedl, že jeho dcera byla znovu těhotná. Pak už, stejně jako při minulých jednání, pouze mlčel.

U soudu včera vypovídali další svědci z řad známých i rodinných příslušníků. Potvrzovali, že Jana hodně pila, a že stěžovala, že ji manžel bije. „Měla modřiny na rukou a na stehnech. Viděla jsem i šrám na čele. Řekla, že jí Paur shodil na topení,“ uvedla Janina kamarádka Renata Sádlová. Rozsáhlé modřiny na celém Janině těle viděla i její sestra Monika. „Byla celá modrá, měla modřiny i v tříslech. Řekla, že jde ze sociálky, že tam ohlásila, že ji zbil a zkopal,“ řekla. Do té doby prý Janě nevěřila, že ji manžel bije. „Byla to chyba,“ dodala.

Janin otec popsal to, co už u soudu zaznělo dříve. Hovořil o tom, jak viděl dceru ve vysokém stupni těhotenství řezat dříví na cirkulárce.

Byla těhotná?

Loni v lednu, krátce před svým zmizením, se mu prý svěřila, že ji manžel znásilňoval. „Řekla, že je opět těhotná. Čekal jsem na něj, chtěl jsem s ním o tom mluvit, ale nepřijel,“ uvedl s tím, že Paur je lhář a podvodník. Paurův otec zase nenechal nit suchou na snaše. Podle něj začala pít, když byla na mateřské. Několikrát u nich zasahovali policisté, protože v opilosti vyváděla. „Manželce dala pár facek. Řekla jí, že je dřevěná pí .. a já že jsem starý ču...,“ prohlásil. Kvůli dalším svědkům soud líčení odročil na červenec.

Vyšetřování Janiny smrti policisté odložili

Policisté sice stále tvrdí, že v případu zmizení Jany Paurové (33) pracují se všemi verzemi, u soudu ale vyšlo najevo, že letos v dubnu vyšetřování její smrti, vedené proti neznámému pachateli jako podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti, odložili.

To, že Janě někdo ublížil tak, že na následky zranění zemřela, a pak její tělo ukryl, se nepodařilo prokázat. V pátrání po ní ale policisté pokračují.

marlen52 ( 16. června 2014 20:37 )

ani nevíš jaké i se píše blbe

marlen52 ( 16. června 2014 20:36 )

a tebe mlátit od rána do večera

tupka.jentakjen ( 16. června 2014 19:57 )

jo to je ale mam ju rada je to segra

tupka.jentakjen ( 16. června 2014 19:56 )

ale že sy se sebou pekně poklabosyš to je supr

tupka.jentakjen ( 16. června 2014 19:56 )

tag se trochu uvolni segra sy napjata jak dybi sy zas mňela fotroviho lofasa f pr.dely moc te myluju sy supr

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání