Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dramatická pátračka po dvou zlodějích: Muž a žena se zastřelili při útěku!

Policie pátrala na Příbramsku po dvou osobách, našla je mrtvé
Policie pátrala na Příbramsku po dvou osobách, našla je mrtvé  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: simao, mal, Tomáš Koníček - 
11. června 2014
08:27

Při pátrací policejní akci po dvojici zlodějů, do které se zapojil i policejní vrtulník, narazili muži zákona v úterý večer nejprve na opuštěné auto. Když se poté vydali hlouběji do lesů na Příbramsku, vypátrali nedaleko rozhledny Drahoušek hledaného muže i ženu. Oba mrtvé.

Dramatickou pátračku mají za sebou středočeští policisté. "Na Příbramsku probíhala pátrací akce po dvou osobách, do které byl zapojen i policejní vrtulník," potvrdil Blesk.cz středočeský policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Osobami byli muž (†45) a žena (†50), kteří byli podezřelí z krádeže většího množství peněz na Jindřichohradecku, prozradil mluvčí. Kolik měli odcizit, nebylo upřesněno.

Kolem půlnoci však policisté nalezli vozidlo, nedlouho poté v lese obě osoby, prozradil mluvčí. Zloději však byli po smrti a podle prvotních zjištění to vypadá na vraždu a sebevraždu.

Místo v lesích na Příbramsku, kde policie našla dva mrtvé zloděje Místo v lesích na Příbramsku, kde policie našla dva mrtvé zloděje | Foto Blesk - David Malík

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání