Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po stopách vražedkyně v bikinách: Modelka zabíjela v prokletém domě!

Autor: shp - 
27. května 2014
18:05

Obyvatelé španělské ulice, ve které vražedkyně v bikinách Mária Kukučová (24) zastřelila svého milionářského expřítele Andrewa Bushe (†48), mají strach, co se za zdmi luxusní vily, ve které k tragédii došlo, bude dít. Tvrdí, že dům je prokletý a nejraději by ho nechali zbourat.

Lidé žijící ve španělském městečku Costa del Sol mají jasno. „Ten dům je prokletý. Vždy s ním byly problémy. Nechápu, jak majitelka shání nové nájemníky. Jednomu shořelo auto, dalšímu zmizela velká hotovost. Potom se sbalil a okamžitě z domu utekl,“ řekl Novému Času jeden z místních.

Sousedé, kteří mají přímý výhled na Bushův pronajatý dům, na mrtvého klenotníka vzpomínají v dobrém. Byl podle nich sice tajemný, ale nikdy s ním nebyly problémy. „Říkal mi, že až se vrátí z dovolené, tak připraví párty. Pak ho ale zastřelila. Představil se mi kdysi jako herec Burt Reynolds,“ svěřila se další sousedka, která nevěří, že byl zapletený do obchodu s drogami, i když jí lhal.

Sousedka má v souvislosti s vraždou stále nezodpovězené otázky. „Nejvíce mě zarazilo, že mě nepřišli vyslechnout policisté. Přitom jsem viděla Máriu den před vraždou v zahradě. Potom si už vzpomínám jen na to, jak policajti přelézali ten velký plot,“ prohlásila žena.

Kukučová nepopírá, že Bushe zastřelila, ale tvrdí, že jednala v nutné sebeobraně, protože ji milionář napadl. Ze Slovenska, kam utekla, ji už deportovali zpátky do Španělska. V prokletém domě již nyní bydlí noví nájemníci, kteří nechtějí nic komentovat. Milionářova luxusní auta zmizela neznámo kam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání